Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiula17*****

do dziewczyn szczuplych,trzymajacych diete!mam pytanie

Polecane posty

Gość asiula17*****

jak wy potraficie sobie odmawiac wsyztskiego?ja nie jestem gruba waze 53kg prz 162cm ale chcialbym schudnac jakies 5kg...prosze poiedzcie mi...jak sobie wmowic zeny nie jesc???

Kochana Asiu:)Jak stopniowo zaczniesz ograniczać swoje pokarmy to Twój żołądek się skurczy,będzie po prostu potrzebował mniej jedzonka:)W taki sposób można ograniczać obżarstwo:)O odchudzaniu,dietach i sztuczka jest pełno informacji w neci,musisz poszukać i znaleźć coś dla siebie.Ja z własnego doświadczenia mogę Ci tyle poradzić...Mniej jeść,a brzuszek z czasem już nie będzie chciał więcej:) Pozdroo,powodzenia,choć uważam że Twoja waga jest idealna:)

Gość marlena1099
nie ma tu szczupłych - my kochamy jeść

Kochana Asiu:)Jak stopniowo zaczniesz ograniczać swoje pokarmy to Twój żołądek się skurczy,będzie po prostu potrzebował mniej jedzonka:)W taki sposób można ograniczać obżarstwo:)O odchudzaniu,dietach i sztuczka jest pełno informacji w neci,musisz poszukać i znaleźć coś dla siebie.Ja z własnego doświadczenia mogę Ci tyle poradzić...Mniej jeść,a brzuszek z czasem już nie będzie chciał więcej:) Pozdroo,powodzenia,choć uważam że Twoja waga jest idealna:)

Gość asiula17*****
sorka ale ktos ciagle sie podszywa za mnie;(do STABILO:)dziekuje za fajna wypowiedz;)no w sumie to jestem szczupla...no ale chcialabym miec jednak ciensze uda i plaski brzuszek:(staram sie mniej jesc ale niestety czasem niemoge sie powstrzymac:(bardzo mi zalerzy zebym schudla jeszce te 5kg...:)staram sie codziennie cwiczyc rowniez:)ale jednak jak przegladam sie w liustrze to niepodobam sie sobie;)

Gość kolejna która chce sobie
zrąbać metabolizm dietami Dobierz ćwiczenia i bądź konsekwentna. Brzucha i ud dietą nie wyrzeźbisz !!!

Gość asiula17*****
a m kto powiedzial ze mam niewyrzezbione?sa poprpstu za duze i za grube;/i cwiczenimi napewno tluszczu z brzucha sie niepozbede...cwiczeniami tylko moge sobie go wyrzezbic...

Gość jak ty masz tłuszcz
przy swojej wadze i wzroście (choc minimalny jakis masz) to ja jestem Brad Pit

Gość asiula17*****
no mam na brzuchu;/i boczki tez mam takie male;(cce miec plaski brzuszek:(ale czasami niepotrafie wytrzymac bez jedzonka:(ale dzis juz nic nie jem:)bede jesc tylko snbiadanka i obiadki:)

Gość asiula17*****
znam laski...co sa szuplutkie...one ciagle trzymaja diete:(aaa ja wczoraj rzucilam sie an chipsy :(nie dosc ze cere bede miec w gorszym stanie to jeszce brzuchol:(

Gość szkoda zycia na diete
no chyba że na szczupłym wyglądzie zarabia sie sporo pieniedzy (modeling)

Gość a tak szczerze to naprawde
Mam wrazenie, ze autorce nie chodzi o zdrowa diete, tylko pyta jak trzymac diete, ktora utrzymuje nienaturalnie niska wage ciala. Ciwczenia nic na to nie pomoga, bo tylko miesnie rozbuduje...

Gość asiula17*****
nie cce byc anorektyczka chce wazyc 48kg i byc poprostu szczupla!!!nez brzuchola..nie przesadzajcie...mam szanse byc szzczupla..idealna....to chce to osiagnac!!!!

Gość Właśnie sprawdziłam
współczynnik BMI 162 i 48 kg to górna granica niedowagi

Gość grześiuuuuuuuuuuuuuuuuu
asiu a uprawiasz jakiś sport? rower , tenis, bieganie, siłownia?

asiula jezeli poprostu ograniczysz jedzenie to schudnie ci gora a uda jakie byly takie zostana, zyskasz jedynie mniejsze i sflaczałe piersi, zeby wyszczuplic uda czy jakies partie ciala potrzebne sa odpowiednie cwiczenia

Gość dzisiaj na pomarańczowo
dziewczyno, po co ci dieta??!! schudniesz te swoje upragnione 5 kg i będziesz mieć niedowagę!!!:O nie zdajesz sobie sprawy z konsekwencji jakie to za sobą pociąga:O