Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolfclaamKJ

co mam zrobic

Polecane posty

Gość jolfclaamKJ

tydzien temu tak sie poklocilam z mama ,ze sie słowem nie odzywalysmy ..juz dzisiaj bylo lepiej,a ona mowi,ze za godzine bedzie obiad ,a ja jej na to,ze kotleta nie zjem ( bo nie jem miesa) a ona do mnie " ja go zrobie,a ty go zjesz" no to ja jej na to " tak sobie tłumacz i tak go nie zjem" to przyszla mi do pokoju i mowi nawet jak zjesz nigdzie dzisiaj nie wyjdziesz;| a ja juz sie umowilam z ludzmi..!!! mam 17lat juz niedlugo ! ;/

Gość jolfclaamKJ
albo jak ja cos mowie to ona do mnie " stól morde"

Gość życie z nastolatka jest
wyczerpujące. Czasami fajnie by było jakby jedna czy druga stuliła morde

Gość ..................ponawiacz.
boż e:O zeżryj tego kotleta i idź się bawić co??:O:O

Gość jolfclaamKJ
;| sama bylas nastolatką.. a potem dziwic sie,ze patologia rośnie.. zaraz jej tez odpyskuje wyjde z domu ,trzasne drzwiami i mnie nigdy wiecej nie zobaczy .. i zobaczymy co wtedy powie !;] a jestem do tego zdolna

Gość jolfclaamKJ
ale ona powiedziala,ze nawet jak zjem tego kotleta to i tak nie wyjde nigdzie za to ,ze powiedzialam wczesniej ,ze nie zjem go..! ;/ chore ??! poza tym nie mozna kgos zmuszac do jedzenia,jesli nei jadam takiego mięsa to nie i koniec ! ja jej gówna nie kaze jeśc !;/

Gość ..................ponawiacz.
to ty jesteś chora:O:O kurwa a mówią ze ja jestem niedorosła:O:O

Gość asiula17*****
e tam nieprzejmuj sie ...odwolaj lepiej spotkanie z przyjaciolmi...nie warto klocic sie z mama...a raz jak nie wyjdziesz nic Ci sie niestanie;)uwierz ze niedzielny wieczorek spedzony w domu tez moze byc fajny:)albo jak niemozesz wyjsc to......poprpstu pwiedz komus zeby wpadl:)hehehe

Gość /facet/
Chcialbym miec znow 17 lat i taki problemy...:)

Gość jolfclaamKJ
moze to błachy problem!?;/ klnie caały czas,wyzywa mnie,ojca nie ma w domu w ogole... ja nie wychodze w ogole z domu,a jak dzisiaj akurat chcialam sobie na to pozwolic to mi nie pozwala !! ;;// przez cały tydzien ze szkoly prosto wracalam do domu i siedzialam do wieczora.. teraz mam wolne moze cos mi sie nalezy co !?;/ nie bede jesc mięsa bo jestem wegetarianką za rok bede pełnoletnia wyniose sie chocby pod most ! wole zginac niz sie przed nią płaszczyć nienawidze jej z całego serca !

Gość jolfclaamKJ
poza tym nie wiecie jaka ona jest .. ja sie nie licze;] uwielbia mi rozkazywac po prostu to kocha.. bo niby jaki powod ma,zeby mnie nie puscic na spacer z kolezankami ?? bo jej odmowilam tego kotleta?!;/ nie o to chodzi.. chce mi pokazac,ze przez to,ze jej po ostatniej kłotni nie przeprosilam to teraz mnie nie pusci.. a nie przeprosilam jej bo mnie uderzyla;] a ja juz sobie na to nie pozwole wiecej..oddałam jej ! w reke

poklocilas sie ? i przez glupiego kotleta prowokujesz nastepna klotnie?...."trzasne drzwiami...jestem do tego zdolna".... to zle o tobie swiadczy.... jestes nadęta nastolatka i tyle ps ponawiacz ma racje .....

Gość jolfclaamKJ
no jasne,ze jestem nadęta nastolatką;] nie moge sie doczekac jak bede miala za te 3lata 20 !! ! bo dopiero wtedy bedziecie mnie poowaznie traktowac;] co to znaczy,ze majac 17 lat mozna mnie bic po twarzy,wyzywac i nie dac dojsc do słowa??! ;/ ludzie w moim wieku sie pieprza,ćpają,piją,chodzą na dyskoteki,nie uczą sie,kradną ,a ja nie moge wyjsc na spacer w wolny dzien?! bylam w kosciele i teraz siedze i sie nudze..! ;| kolezankom prawde powiedzialam czemu nie moge wyjsc to stwierdzily,ze mam dziwna mame.. ale dobra trudno pojda same bo co beda siedziec w domu w wolny dzien.. a jak jak zwykle bo jej cos nie pasuje !;/

Gość /facet/
Powiem Ci cos dziewczynko... Kiedys tez bylem zbuntowany i nieszczesliwy jak Ty... po maturze wyprowadzilem sie z domu, mieszkalem sam wynajmowalem maly pokoj i sam sie utrzymywalem - juz nie bylo tak wesolo, czasami brakowalo mi na podstawowe wydatki, nie mialem stalej pracy... Zachorowal moj ojciec, wrocilem do domu zeby pomoc rodzicom, otworzylem swoja firme, ktora pozniej zostawilem rodzicom... wyjechalem na studia, oczywiscie sam sie utrzymuje, studiuje zaocznie mam dobra prace, w zasadzie niczego mi nie brakuje no i mam swiety spokoj o ktorym tak marzylem... Ale nie korzystam z wolnosci, nie wychodze co chwile ze znajomymi, nie bawie sie nie imprezuje, czasami sobie mysle ze te klutnie z rodzicami, zakazy, wymykanie sie ukradkiem z domu, szlone spontaniczne imprezy to byly najlepsze lata mojego zycia... Jeszczo troche i pewnie to zrozumiesz...:)

ludzie w moim wieku sie pieprza,ćpają,piją,chodzą na dyskoteki,nie uczą sie,kradną .....brakuje Ci tego ? nie wymienilas innych rozrywek takich jak basen, kino, kawiarnia...nie wiem moze bilard kregle ....nikt od rodzica nie dostanie po gebie za free widocznie zrobilas cos co sie mamie nie spodobalo a z tego co tu czytam nie bylo to dla ciebie trudne..

Gość jolfclaamKJ
facet po pierwsze z tą dziewczynką moglbys sobie darowac;/ po 2. o czym ty mowisz? jakie najlepsze lata?? myslisz,ze bede je wspominac dobrze? tak swoim dzieciom bede opowiadac,ze " mamusia dostawala po głowie,po twarzy od czasu do czasu,językiem codziennym do niej było spierdalaja,zaraz wpiedol ci spuszcze,a chcesz w morde,wypierdalaj,nigdzie nie idzesz bo nie " po 3. powtarzam ja nei wychodzialm z domu przez tydzien !! nie chodze na imprezy! nigdy nie bylam;/ chodze na spacery,robie zdjęcia,śpiewam,tańcze i nic wiecej.. a to wszystko robie sama nie chodze na zadne lekcje ..ona mi nie bedzie oplacac bo nawet nie wie czym sie interesuje.. wie tylko tyle,ze mam sie uczyc i słuchac sie jej

Gość jolfclaamKJ
kręgle ,kawiarnia kino?? hahah dobre sobie... jak mi da pieniądze to nie ma sprawy ! poki co kaze mi sie uczyc i jej słuchac... a ucze sie jak moge ...oczywiscie nie dnaimi i nocami bo zaczynam sie buntowac to fakt,ale tylko z tego powodu,zze ciągle mnie obraża..

Gość jolfclaamKJ
kabel usb pewnie juz jestes satrsza osoba chodzi mi o wiek w przeciagu od 30 w góre... nie dziwie ci sie,ze nie stoisz po mojej stronie,ale nie wierze,ze nie mialas dobrego kontaktu z własną matką.. tez tak do ciebie mowili? tez wołali np. Ania chodz tu! masz wszystko zjesc rozumiesz ! siadaj tu ! a chcesz wpierdol?! ciągle z krzykiem..poza tym podpija nieraz,ale teraz od moemntu kłotni juz tego nie robi bo wie,ze jak ona powie ojcu co ja robilam to ja nie moge na nia powiedziec,ze piła/.. a moj ojciec jest na to uczulony..w tej chwili jest za granica

Gość jolfclaamKJ
w ktorym momencie sie buntuje? mowiuac,ze nie bede czegos jesc bo mi to nie smakuje?? wez sie zastanow! nie ja ją wyzywam;;// i nie ja stale krzycze!

ja pierdole dziwczyno! NIE SŁUCHAJ STAREJ, WYBIJAJ Z CHATY, ONA CI NIC NIE ZROBI, BUNTUJCIE SIE DO CHOLERY!!! NIECH SOBIE TWOI STARZY NIE MYŚLĄ , ŻE WSZYSTKO MOGĄ, ŻE MOGA CI ZABRANIAC!!

Gość jolfclaamKJ
nie chce wyjsc bez pozwolenia...boje sie ;( moja mama ma czasami odpały psychiczne...

moim rodzicom chodzilo o to samo tylko innych slow uzywali ...okres buntu tez przezylem ....tylko trzeba wiedziecz jakiego powodu sie zbuntowac kotlet ? jak chcialem z przyjaciolmi sie zerwac to nawet miche brrrrrr szpinaku zjadlem nazywajac to zarciem dla krolikow, tylko w przeciwienstwie do ciebie wiedzialem kiedy wyhamowac jesli mieli racje z godnoscia przyjmowalem slowa krytyki......

Gość jolfclaamKJ
ale musi mnie zmuszac do czegos czego nie chce jesc?! ! ! ! co ty normalny jestes? ;/ jak mam juz takie załozenie,ze miesa nie jem i poszla z dwa miesiace temu ze mna na taka ugode to po cholere mi teraz kaze to jesc?;/ aa z reszta nawet gdybym zjadla to i tak by mnie nie puscila..;/

jasne wybijaj z chaty ...bez szkoly bez pracy czeka cie tylko dworzec,ulica.......fajna perspektywa tylko moze wiosny czekaj bo na zime sie ma 🖐️

Gość wzr
"mam 17 lat już niedługo" - a nawet do tych 16 nie dorosłaś takim głupim pisaniem.

jolfclaamKJ >>> kurwa czy ty czytasz ze zrozumieniem ?! jesli chcialem cos zyskac to pisze ze nawet szpinak jadlem i nie umarlem a ty? .....od ilu lat nie jesz tego miesa ? od roku dwoch ? nie? to moglas zjesc tego cholernego kotleta i po sprawie ,wszyscy zadowoleni i ty tez ...ale nie ! ty musialas postawic na swoim i ty mnie nazywasz nienormalnym ? to jakas pomylka

Gość jolfclaamKJ
kabel usb moze ty nie masz przyjaciol i wylądowalbys pod mostem,ale nie ja;] i zrobie co bede chciala,zebys wiedzial,ze patologia,ale z jej strony i z twojej z tego co widze równiez. Jestes jakis zadufany w sobie,myslisz,ze wszystko wiesz najlepiej,ze pomagasz mowiac mi jaka to ja nie jestem buntowniczka bo gdybym napisalam,ze mam te chociaz 19lat to juz inna rozmowa by byla..;]

Gość DeSiiiiRe
ale wy jestescie wszyscy jebnięci.. matka ją wyzywa,a wy ,ze jakis okres buntowniczy przezywa hahaha :D dobre ...wezcie sie zastanowcie łatwo tak mowic,a dziewczyna siedzi w domu gdzie powinna korzystac z życia.. zachodzą w jej wieku w ciąze,slimaczą sie na ulicach,a ta chce na zwykly spcer pojsc ze znajomymi :] żałosny jestes kabelku juz nie pierwszy raz sie udzielasz z tego co widze ...kipi w tobie złośc