Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadziejjnnnnnnnnaa

Za szybko poszłam znim do łóżka za szybko mu zaufałam

Polecane posty

Skłóciłam się z całą rodzinąz przyjaciółką..olewałam wszystkich świata poza nim nie widziałam.Poszłamz nim do łózka po dwóch tygodniach..mimo że byłam czysta jeżeli chodzi o te sprawy.Wytoczyłam wojnę całemu światu..prowadziłam do tej pory spokojne pełne stabilizacji zycie..... a on mi powiedział że kundle się na lewo i prawo, że myle prawde z kłamstwem że jestem zakłamana że w łózku to byłam zajebista.... i że dla niego to moge się pieprzyć z kim chcei takie różne........ po tym wsyztskim jeszcze bezczelnie zaproponował seks:O i pokierował moją ręke w kierunku swojego penisa czuje się jak dzifka,czuje się wykorzystana i żyć mi się nie chce

Gość no ale co było powodem
tych scen zazdrości?

Gość minie ale
masz anuczke na przyszlosc, ze za wczesniej sie nie seksic...

Gość wenuswskorpionie
na nic nie ma regul w zyciu

absolutna bzduraaa to że powiedziałam mu że pewien chłopak już do mnie nie pisze..jak się pytał..a potem powiedziałam że jednak pisze:O i stwierdził że kłamie jestem zakłamana i takie tam:O

Gość daj se spokój z palantem
też tak miałam bardzo podobnie po miesiącu przeidzie.głowa do góry życie trwa dalej

Gość kakakakakakakaaaa
hmmmmm po 2tyg.znajomosci z tym facetem juz zdazylas poklocic sie z rodzina,znajomymi? No i poszlas z Nim do lozka.....a co doprowadzilo do tego iz On Ciebie tak i tak nazwal? Z tego co zrouzmialam to po seksie z Nim tak Cie On nazwal.... Wg. mnie to,ze On tak i tak CIE slownie potakwtowal to albo oznacza iz On jest totalnym sk**wielem badz traktuje Cie jak 1wsza lepsza albo najlepsze rozwiązanie czyli...1wszy i drugi punkt tarkatuj jako jednos.....

Gość teoretyczna17
faceci dzielą dziewczyny na dziwki i dziewice, ciebie zaliczył widac do tych drugich, dla niego jestes zwykłą szmatą

może nie po seksie od razu.Półtora miesiąca później to się stało na początku było jak z telenoweliiiiiii

Gość a ja cie doskonale rozumiem
tylko u mnie to był układ kilku letni i nie poszłam po 2 tyg tylko po prau miesiacach...przyjełam wszystkie jego zasady gry, tez miał zdanie ze w łózku to jestem zajebista i pewnie tak juz sie szlajam z połową miasta :( a wiecie co było najsmieszniejsze??? ze to mój pierwszy i jedyny partner sexualny no ale on mi nie wierzył

Gość teoretyczna17
tylko że często sie nie wie z kim sie ma do czynienia

wyrzekłam sie swoich wartosci, liczył sie tylko on a potem jak juz chciałam sie wycofac to usłyszałam ze wcale tak swięta nie jestem i zebym teraz cnotki nie udawała, ze nie moge zmieniac zdania i ze jestem zdzira ( to po tym jak mu napisałam ze którys tam z kolei chłopak mnie olał ale ja z nimi nie spałam tylko było pare spotkn!!)

no u mnie podobnie to znaczy przed nim jeden jedyny raz to robiłam..potem wiele lat nie.......bo miałam traume i wydawało się że nauczyłam sie już czerpać radość z seksu a teraz znowu mam awersje

aaa no i ze teraz nie moge nagle wymagac specjalnych względów i traktowania skoro do tej pory mi to odpowiadało ( bo po 2 latach takiego traktowania miałam juz dosc i smiałam sie upomniec o jakis szacunek)

ja mam traume po nim, to był pierwszy facet taki na powazniej jak mi sie zdawało bo ja sie zakochałam i dopiero wtedy sie z nim przespałam to mi zarzucił ze złamałam reguły gry ale ju zmi sie wszystko pomieszało i nie wiem co robiłam sama z siebie a co było wymuszone:( ehhh nawet mi sie nie chce juz o nim myslec bo zaraz rycze:(

przestałam chciec z kims byc, nie chce miec dzieci bo taki model on mi pokazał a potem stwierdził ze jestem potworem bez zasad !!! no znalazł sie pan z zasadami !!! ładne mi zasady. czuje sie winna tego wszytskiego:(brudna ale przeciez sama chciałam i dałam sie omotac...a moze to on ma racje??? bije sie z takimi myslami ze niedługo zwariuje:(

Gość olejzpierwszegofa
na przyszlosc wyrywaj zdrowych psychicznie

teraz ja jestem "chora psychicznie":(

Gość 2 tygodnie to nie źle
Wcale nie tak szybko. Nie chodzi tu o szybkość tylko o inne sprawy - tak napisałaś. Ja z moim facetem poszliśmy na 3 spotkaniu na sex na całość i tworzymy udany związek i oboje nie myślimy że to buło za szybko. No ale my jesteśmy dorośli, po 30.

a ja cie doskonale rozumiem --> nie obwinja sie tegoco sie tsalo bo.....po co :/ Npisalas \"On mi pokazal\" \"znalazł sie pan z zasadami !!! ładne mi zasady.\" wszyskko takie nir janse.......Doczytalam do konca co napisalas i nadal nic do końca nie jest jasne..... :/

Ja cały czas cos do niego czuje:O dzisiaj dzwonił znowu robić mi wyrzuty mówił że nigdy nie będzie tak jak kiedyś bo mi nie zaufa..ale jednak dzwonił..na koniec powiedział "może zadzwonie kiedyś cześć"nie wiem o co mu chodzi czasami myśle że traktuje mnie jak zwykła dzifke(po tym jego ostatnim zachowaniu)a czasami że jakoś bije się z myślami...nie wiem

Gość wyjątkowy on
pocaluj go w ogon i przepros ze nie wylizalas mu dupy