Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marrie

matka chlopaka-nienawidzi mnie,jak postepowac?

Polecane posty

Gość marrie

w piatek (7.11) poklocilam sie z chlopakiem (jestesmy razem poltora roku, na stale wraca w ten piatek,wciaz byl za granica) i to byla moim okresleniem - ognista klotnia. nie odzywalam sie, milczalam, agresji mnostwo, i przykrych slow. wyjasnilismy. on o tym wszystkim matce powiedziaaalll.. ona wie o kazdej naszej rozmowie,smsie .. bo Chlopak jej o tym mowi, dzwoni do niej do polski i opowiada... wstawilam zdj na nk ktore podpisalam jako ze niebezpiecznie jest wierzyc ze wszystko trwa wiecznie.. -> ona mi odpowiedziala: "to ty jestes niebezpieczna! zal mi ciebie!" ja ze swoimi sprawami ja-on nie obnosze sie rodzinie,przyjaciolom.. a teraz jego matka powiedziala ze jesli on ze mna bedize to ona nie chce go u siebie w domu, zeby do mnie sie wproadzil... ____________ jak mam to rozegrac? nieznosze jego matki, odpowiedzialam jej moze mniej delikatnie ale eby sie :NIE WTRACALA.. to normalne jest wg Was ze chlopak tak opowiada o wszystkim matce? (ja mam 19 , chlopak 25 lat) .. prosze pomozcie bo nie wiem co mam z tym robic :(

Gość fiołek alpejski
obawiam sie ze zawsze tak bedzie, to zwykly mamin synek

Gość fiołek alpejski
jest juz dosc dorosly, nie musi sie spowiadac matce,zenujące,ja bym z nim nie byla

wg mnie i tak się rozstaniecie. 25 letni mężczyzna, który wszystko opowiada matce? dla mnie to niepojęte. .. twój facet jest pod silnym wpływem matki. Ja zażądałabym, żeby przestał się spowiadać matce z życia prywatnego. Porozmawiał ze swoją matką i zażądał, żeby jego matka spuściła z tonu. Ale on tego nie zrobi... Nie zrobi zobaczysz. To nie związek. To jakiś chory układ mamusia-ty-on. :o

Ale z niego ciepłe kluchy ;/. Odpuść sobie, zawsze będzie latał do mamusi.

fakt - pępowina jak lina okrętowa :O powiem tak - normalni dorośli ludzie dojrzewając odcinają się od rodziców (tzn uniezależniają się, potrzebują samodzielności, dystansu, przestrzeni)

A czy on moze zamieszkac u Ciebie ? Jeśli wybierze Ciebie ,matka go wyrzuci .

Gość marrie
strasznie Wam dziekuje - chwala ze tacy rozwazni ludzie sa na tym forum! a d otematu - nie moze u mnie mieszkac, bo jestem w klasie maturalnej, mieszkam z mama, w maju wyprowadzam sie do wawy, wtedy dopiero moge z nim zamieszkac. teraz on mnie pyta - jak moze naprawic relacje miedzy mna a jego matka ?? jezu :O mi na nich nie zalezy, to cale jego zachowanie jest infantylne, ale co powinnam jej powiedziec/napisac? ... mam sie zblaznici prosic ja zeby dala nam wolna reke i sie nie wtracala?

Gość karlova vara
nawet jak zamieszkacie razem to on i tak bedzie dzwonił do mamusi i bedzie na jej każde zawołanie. Musisz z nim o tym pogadac, nie Ty masz naprawić swoje relacje z jego matką tylko on bo to on namieszał. Nie ma sie komu zwierzac to niech pisze na takich forach jak te a nie z zaborczą matką o tym rozmawia.

Gość marrie
nie widze zadnego wytlumaczenia z jego strony - ja o tym nie mialam zkim pogadac , to nie rozmawialam z kims kto OBIEKTYWNY nie bedzie. a on teraz jest smutny i pyta czy mam pomysly jak naprawic moje stosunki i jego matki ... :O i mielismy razem wrocic w pt z Wawy do domu,a on nie wroci ze mna bo "jego matke to rozlosci i wtedy jeszcze sytuacja sie zaogni" no ale i tak i tak sie spotkamy!!!! tak. ma 25 lat.

Gość marrie
czyli -> NIE STARAĆ SIĘ O ODBUDOWANIE kontaktów z jego matką? mi na nich nie zależy ale nie chcę aby chłoak był w sytuacji tzw. MIĘDZY MŁOTEM A KOWADŁEM..

Gość całkowicie czarny kot
oooo mamusia wystawiła pazurki w obronie dorosłego synka...:-) niedojrzałe olej mamusię, a chłopakowi powiedz, że swoje problemy 'związkowe' ma rozwiazywac z toba i nikim innym :-)