Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość guziczkiDwa

Mogę się tak ubrać na studniówkę?

Polecane posty

Gość guziczkiDwa

Witajcie! Studniówka za 2 miesiące, ale sukienkę chcę już kupić. Mam ją zamiar kupić, wyglądam w niej świetnie. Jak Wam się ona podoba? http://www.allegro.pl/item470645940_80_wyjatkowa_sukienka_oryginalny_model_okazja_40.html Do tego czarny żakiet, biżuteria srebrna, połyskująca kopertówka i szpilki lub buty tego typu jak ma modelka. Mogę tak iść?

Gość pseudomad
chyba tak

Gość gfhhgghhg
nie wiem jak wygląda ten materiał z bliska i jaki jest gatunkowo - fason ciekawy, długość ok. Jezeli materiał jest w porządku, tak spokojnei możesz tak iść :) buty raczej skromneijsze niż ma modelka, niższe, żebys mogła tańczyć całą noc. Kopetówka też raczej matowa a nie połyskująca.

"sukienkę chcę już kupić. Mam ją zamiar kupić, wyglądam w niej świetnie. " skad wiesz,ze wygladasz w niej siwetnie,skoro jeszcze nie kupilas? zal...

Gość guziczkiDwa
Mierzyłam ją w sklepie. Jak dla mnie prawie 200 zł na sukienkę to jest dużo i musiałam się jeszcze zastanowić. Napewno kupię ją sobie już w przyszłym tygodniu, a teraz chciałam Was się zapytać jak Wam się podoba.

Gość blue agness
Nie jest zla, ale czy na studniowke? Ja bym nie zalozyla.. Ta sukienka bardziej pasuje na jakies sluzbowe spotkanie niz na taka zabawe, w dodatku ten kolor :o Ale Tobie ma sie podobac, nie nam :)

Gość guziczkiDwa
Źle sformuowałam to troszkę. Witajcie! Studniówka za 2 miesiące, sukienkę chcę już kupić. Mam ją zamiar kupić (tą poniżej z linku) bo wyglądam w niej świetnie. Jak Wam się ona podoba?

Gość gfhhgghhg
blue agness na spotkanie służbowe sukienka z satyny ze srebną nitką? Pewnei ma odkryte plecy. Owszem to jest może bardziej wizytowa sukienka niż balowa, ale na taką okazję ok. Oczywiście pod warunkiem jak już pisałam że jest dobra gatunkowo, bo na pierwszy rzut oka mam watpliwości co do tego materiału. Ale autorka widziała tę sukienkę w sklepie to wie lepiej :)

Gość moim zdaniem jest bardzo ładna
i jak najbardziej się nadaje. I nikt normalny nie zakłada balowych sukienek na studniówkę:O:O:O

Gość jak dla mnie to ona jest
za skormna.Studniówka to przecież bal,więc i suknia powinna byc balowa,nie mówię juz o takiej z kołem (chociaz na mojej było dużo takich),ale wydaje mi sie,że możesz sie w niej nie czuc dobrze obok kolezanek w długich,falbaniastyh sukniach.Moim zdaniem ta bardziej nadaje się na drugi dzień

Gość blue agness
Nie wiem, mi sie tak skojarzylo na pierwszy rzut oka, no jakos nie moge sie do niej przekonac. Niee nie na studniowke. Ale co tam po naszym gadaniu. Idz do sklepu i sobie ja kup, skoro tak bardzo Ci sie podoba i swietnie w niej wygladasz :)

Gość taką sukienke to spokojnie
można założyć razem z żakietem do pracy do biura ;)

Gość tak jak ktoś pracuje w agencji
i to nie reklamowej:O Nie słuchaj porad tutaj, bo 90% ludzi w ogóle nie ma gustu!:O Tak, najlepiej załóż balowa sukienkę:D 18latki w takich wyglądają najlepiej:O

Gość tak jak ktoś pracuje w agencji
Nie zapomnij tez pierdyknąć sobie błękitnego makijażu plus wielkiego, babcinego, posklejanego lakierem koka na łbie. Powodzenia🖐️

Gość dzisiaj na pomarańczowo
nie pasuje wg mnie na studniówkę

Gość gfhhgghhg
J włąśnei jestem przeciwniczką wielkich sukni balowych do kostek na studniówkach. Zwąłszcza jak dziewczyna jest drobna to wygląda w tym źle. Myslę że taki typ suukienki jest ok. I do pracy w życiu bym tego nei ubrała a ubieram się raczej dosyć odważnie.

Gość tamta u góry jest walnieta
To kiedy można załozyć balowa kiecke jak nie majac 18 lat na bal maturalny?To jedyna taka okazja.Dziewczyny które zakładaja takie sukienki wygladaja pięknie,a przy nich te szare myszy w takich skromnych są niewidoczne

Gość gfhhgghhg
sukienka agness też mi się podoba - ale tyko i wyłącznie dla wysokiej! dziewczyny :)

Gość wyskamyska
mnie sie podoba, z gustownymi dodatkami bedziesz dobrze pewnie wygladac. i bedziesz mogla swobodnie tanczyc, a nie platac sie i przydepytwac dluga suknie balowa.

Gość taaak suknia długa bez
ramiączek rozszerzana na dole to ideał na taka imprezę,nie wiem tylko czy wygodnie byłoby w niej tańczyc.Ja jestem zwolenniczką długich,robiacych wrażenie kiecek.Ale najgorsze co moze byc to wieśniackie zestawienie gorset plus spódnica ;)

Gość wyskamyska
pisalam o tej pierwszej sukience. te pozostale satynowe ,jak sie domyslam, troche festyniarskie, no i pamietajcie,ze satyna wydobywa kazda niedoskoanalosc figury!

Gość gfhhgghhg
18-latki to młodziutkie kobiety ich atutem ma być młodość i naturalność i to włąsnei powinny eksponować. Taka suknai balowa często je postarza i robi z nich stare maleńkie. Nie zawsze im pasuje. Taką kieckę spokojnie ubeirzesz jak będziesz miała 25 lat na Sylwestra czy jakiś inny bal :) Nie warto przycmeiwac młodości zbyt powaznym strojem :)

Gość moniczkaD
raczej dziewczyny inaczej chodzą na studniówki :) ale to twoja decyzja ja sama byłam z czarnej prostej sukience do kostek z duuuuzym dekoltem na plecach.Myślę ze warto pamiętać ze na studniówkę nalezy miec sukienkę wieczorową bo tak nalezy:) ale jak zawsze warto kierowac sie swoim gustem

niee, ta ostatnia mi sie nie podoba, ale te czerwone byly fajne :) sama mialam rok temu studniowke i wiekszosc dziewczyn bylo w balowych sukniach (ale nie gorset + spodnica) tylko wlasnie cos w stylu tych czerwonych. Ogóle to kazda tylko myslala zeby jak najlepiej wygladac i powalic wszystkich na kolana :)