Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angelikawrr

prosze ocencie mnie

Polecane posty

Gość Bożydar34 i pół
Jestem niezdecydowany. Z jednej strony wyglądasz jak pijak, masz tak zwany pijacki rumieniec, a z drugiej jak baba spod latarni :classic_cool: No nie wiem, naprawde nie wiem co o tym myśleć

Gość anczi
masz ładne oczy:)

Gość buahahahahaaaaaa
:D:D:D

Gość a dajesz dupy

Gość angelikawrr
oczywiscie,za talerz zupy:)

Gość anczi
z której strony wygląda jak spod latarni,chyba coś z oczami masz

Gość hdfshsd
ogólnie jestes ładna, ale masz w sobie cos ze ździry..moze to przez makijaz oczu??

zrób sobie inną fryzurę i będziesz wyglądac lepiej.. najlepiej zrób sobie grzywkę.. ale wystopniowaną.

Gość milytvardziel
ojojoj :( nie kompromituj sie lepiej , sorki , ale urody to nie masz za grasz :( Ale nie martw się bo dobrze Ci z oczu patrzy :)

Gość gdsgds
a tak w ogóle taki obrysowanie kredką jest nie dobre, bo pomniejsza wizualnie oko:)

Gość hjjjjjjjjjj
zgłoś się,to ci powiedzą,czy się nadajesz,czy nie.wg mnie jesteś ładna.

Gość czemu tak mowisz
Nadajesz sie do budki z lodami

Gość Bożydar34 i pół
Chamski makijaż remizowy o tym świadczy :classic_cool: Polecam do tego imażu odpowiednie gumofilce i zaprzęg z wołem

Gość hej ja cie znam
powiem jutro wszystkim w szkole ze dalas swoje zdjecie na forum :p

Gość milytvardziel
nie no , nie gadaj że ma coś ze zdziry. Może i zepsuła sobie włosy tymi farbami i tapetą na twarzy ale z oczu jej dobrze patrzy :) Myślę że będzie dobrą matka dla dzieci :)

Gość masz
kurewski wyraz twarzy

Gość ffgghh
daj sobie spokoj z modelingiem,chyba ze zmienisz makijaż,kolor wlosow i fryz.Widzialem tu wiele ladniejszych lasek ktore zostaly zjechane,mysle ze przez zazdrosne cipy,a ty niestety ladna nawet nie jesteś.

glowe masz prostokatną, nos troche dziwny i policzki takie homikowate....musialabys dac zdjecie bez makijazu i bez usmiechu

Gość milytvardziel
Nawet jeśli ma kurewski wyraz twarzy to tylko na własne życzenie bo sobie włosy na jakis dziwaczny kolor przefarbowała , na policzki pudru nasypała i oczy przerobiła . Gdy by ta niepotrzebna tapeta która ją szpeci niemiłosiernie to moim zdaniem fajna byłaby to dziewczyna. Z oczu jej naprawde dobrze patrzy , to widać. Tylko ta tapeta wygląda jak dupa starej baby przy torcie :D

Gość usta sobie powieksz o 2 numery

nie jestes zjawiskowa,ale przerobic by Cie sie dalo. mozesz sprobowac. wizażyści dzialaja cuda. Ale czy ten kolorek na twarzy to nie solarium? eh.....

Gość Don Vasyl
ladne masz cycuchy:classic_cool:

Gość Bożydar34 i pół
Ale jajca :classic_cool:

Dobrze Ci radzę, zmień fryzurę!! To będzie połowa sukcesu.. Masz bardzo jasne oczy, więc pasowałby Ci czekoladowy lub średni brąz ew. z refleksami, bo w takich włosach i czarnych nie wyglądasz najlepiej, no i grzywka by Ci się przydała jak juz wcześniej wspominałam.. jakaś delikatna szminka, oczy malowac kredką u nasady rzęs i będzie git. Rzęsy masz ładne:)

Gość sfjdsoifjoi
O już na tym zdjęciu jest trochę lepiej. Trochę ciemny kolor skóry, pewnie przez solarium, nie wygląda to naturalnie.

Gość ale w modelingu nie chodzi
o to czy ktoś jest "ładny" czy nie.... musisz mieć plastyczną twarz- żeby dobrze przekazać emocje na zdjęciu (pryszcza można zretuszwać w ps, ale np: smutnego wyrazu oczu zrobić się sztucznie ni jak nie da), musisz mieć wzrost i proporcjonalną figurę- jeśli chcesz się prezentować na wybiegu i musisz umieć odpowiednio prezentować ciuchy.... bo modelkę wynajmuje się po to, zeby sprzedać pokazywany przez nią produkt.... a nie po to, zeby ona mogła się zaprezentować (jak błędnie myślą niektóre dziewczyny).... do tego dobrze będzie, jak będziesz mieć "twardą dupę" - bo to nie jest zawód dla mięczaków- czesto trzeba znosić słowa krytki, no i pracować wiele godzin bez przerwy.... ...ze zdjęć które dałaś, ni jak nie widać czy masz predyspozycje o których pisałam....