Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tedeusz26

Prosze o radę

Polecane posty

Gość Tedeusz26

Lubimy z dziewczyną bawić się ze sobą ;P I lubimy wykorzystywac do tego rozne fajne gadzety - np olejki, świeczki, aromaty, delikatne piórko do miziania ;) i tak dalej... chciałbym czymś ją zaskoczyć i kupić jej na prezent coś, co moglibyśmy wykorzystac w naszych zabawach :) Ona ostatnio przywitala mnie ubaranw bikini do jedzenia :) ale byla zabawa ;) co moglbym jej dac,zeby czula sie przyjemnie zaskoczona, zeby zrobic jej niespodzianke? :) od razu zaznaczam - wibratory, pejcze, kajdanki to nie ta liga :o dziewczyny, podzielcie sie swoimi opiniami i doswiadczeniami :)

Gość Tedeusz26
nikt?

Gość zygzakowata ż.
szkoda, żejuż listopad, mógłbyś ją zabrać w jakiś fajny plener... ja zawsze marzyłam o akcji w pontonie :)

Gość Tedeusz26
a z takich softowych gadżetów co bys poleciła? :) co tobie sie podoba? :)

sa takie fajne farbki do malowania ciala.bawicie sie w malarzy/erotyzm az kipi

Gość Tedeusz26
z farbkami to troche za duzo zachodu i sprzatania ;)

Gość zygzakowata Z.
wymieniłeś już część rzeczy, które sama lubię, i z partnerem stosujemy ;) ja się jeszcze lubię przebierać, mega seskowna sukienka, "kurewskie" szpilki (dostałam od narzeczonego :) ), pończochy...

Gość Tedeusz26
tak, ale na prezent takie przebireanki to nie wiem czy sa odpowiednie :o chcialbym czyms ją zaskoczyc ;)

Gość Tedeusz26
ze ja nie wiem co lubicie to nie dziwne, ale ze wy nie wiecie co was kreci to juz dziwne:(

Gość zygzakowata ż.
a co myślisz o zabraniu jej do jakiegoś dobrego klubu nocnego?? ja chyba od 3 lata namawiam faceta, żeby mnie zabrał do sophii, jakoś się nie kwapi :( ale zrobiłby mi fajną niespodziankę, gdyby mnie zabrał

Gość Tedeusz26
byłem w sophi :classic_cool: ale mojej Kasi tam nie zabiore, jest strasznie o mnie zazdrosna, propozycja wyjscia do takiego miejsca odebrala by na rowni ze zdradą :o

Gość lzygzakowata ż.
no tak, odpada... kurczę, nic mi nie przychodzi do głowy, aż dziwne... ale obiecuje jeszcze intensywnie pomyśleć :)