aż mordę wykrzywia 0 Napisano Listopad 9, 2008 a tak w ogóle to po co są faceci? do wkręcenia żarówki? (sama za nic nie wkręcę-wołam elektryka) do dźwigania zakupów? (jeździmy samochodami a z bagażnika nawet pies może zanieść do domu) dla seksu? (przecież masturbacja nam wystarcza):o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Listopad 9, 2008 Chorzowska !!!!!!! ja ci kuzwa zaraz dam skostnialy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinas 0 Napisano Listopad 9, 2008 --> aż mordę wykrzywia Ty pytasz poważnie ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chorzowska 0 Napisano Listopad 9, 2008 Kabel--> To Lusi napisała:D:D ja się tylko dołączam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aż mordę wykrzywia 0 Napisano Listopad 9, 2008 Myrevin, przecież wiesz, że ja zawsze tu poważnie piszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Listopad 9, 2008 Lusiiiiii ! gdzies sie schowala ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aż mordę wykrzywia 0 Napisano Listopad 9, 2008 aleś Ty inteligentny kabel:o przecież Lusia przestawia meble:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chorzowska 0 Napisano Listopad 9, 2008 Kabel, czyżbyś był starym zgredzikiem, że dotknęły Cię te sowa?:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinas 0 Napisano Listopad 9, 2008 Wiem, wiem. To ja ci poważnie odpiszę, tez się zastanawiam na co komu kobieta ? Pięć lat obywam się bez. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
psychiczna tortura 0 Napisano Listopad 9, 2008 spoko ludzie, ja od dwoch miesiecy walcze o zmiane obdartego kosza na bielizne:o obraza majestatu:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 9, 2008 tak sobie kontempluję wasze wpisy... generalnie mężczyźni są na NIE :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Listopad 9, 2008 az morde wykrzywia >>> przestawia meble ? nie mozliwe ....miala tylko palcem pokazywac ;) Chorzowska >>> moze jestem starszy ale w zgredziorstwie tobie nigdy nie dorownam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aż mordę wykrzywia 0 Napisano Listopad 9, 2008 no, ja trochę mniej niż pienć(sic) aczkolwiek nie narzekam...może prócz prasowania:o jak on pięknie prasował :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Listopad 9, 2008 Lusi !? na nie :D no to masz :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aż mordę wykrzywia 0 Napisano Listopad 9, 2008 już dla mnie nie żyjesz kabel:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 9, 2008 kabel :D no to masz :P http://t.patrz.pl/uplx/img_t/28105_t.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chorzowska 0 Napisano Listopad 9, 2008 Kabel, dyc ja nie zgredzę:D:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 9, 2008 nie bójcie się :O to nie mój odwłok :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Listopad 9, 2008 Lusi :D :D ale sie podjaralem uhuhuhuh ufff :D az morde wykrzywia >>> mnie nie mozna zabic ;)... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 9, 2008 :D:D:D http://www.joemonster.org/sp/stara/i/dupsko.jpg to ja ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chorzowska 0 Napisano Listopad 9, 2008 o żesz kurwa..:O:O:O przegięłaś:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Listopad 9, 2008 no co ? wygimastykowana laska z ciebie :).....jak bys mi takie piruety odstawiala to w zebach poprzestawialbym te meble :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aż mordę wykrzywia 0 Napisano Listopad 9, 2008 no i zrobił się (niechcący) z tego badziewia krótki film o zabijaniu:o P.S. nie mogę zabić myszy, która wtargnęła brutalnie z piwnicy do kuchni i żadna trutka ani pułapka na nią nie działa:o czy mam założyć nowy badziew, czy tu udzielicie łaskawie swoich rad? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Listopad 9, 2008 zrob tak...kiedy ranne wstaną zorze wtargnij swobodnym krokiem dlugodystansowca do kuchni bez makijazu ;) gwarantuje atak serca albo przynajmniej zawal :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aż mordę wykrzywia 0 Napisano Listopad 9, 2008 jak się budzę poprawiam swój złoty warkocz, który zwisa mi do d...kolan a makijażu nie uprawiam...bo mi szkodzi...na paznokcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Listopad 9, 2008 hmm zloty warkocz, do kolan, bez makijazu,....jeszcze mi powiedz ze masz zielone oczy ? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Brzechwa Napisano Listopad 9, 2008 każda baba to pijawka i wymyślacz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinas 0 Napisano Listopad 9, 2008 --> aż mordę wykrzywia Ufarbowałaś włosy czy fotę z farbowanymi mi wysłałaś ? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Listopad 9, 2008 o zesz w morde ....Myrevin ? to ona oszustka jakas farbowana ? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Listopad 9, 2008 rzucam klatwe אחרי רישום רצף האות samo בדרך כלל לא נמצא דבר. אך אחרי ביטול ........jutro twoja myszka urodzi jedenascie mlodychהאופציה "חפש רק מילים שלמות" נמצא כמה עשרות מילים, למשל Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach