Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lusesita de Milagros Dolores

mężczyzna obruszony propozycją poprzestawiania mebli

Polecane posty

a tak w ogóle to po co są faceci? do wkręcenia żarówki? (sama za nic nie wkręcę-wołam elektryka) do dźwigania zakupów? (jeździmy samochodami a z bagażnika nawet pies może zanieść do domu) dla seksu? (przecież masturbacja nam wystarcza):o

Wiem, wiem. :classic_cool: To ja ci poważnie odpiszę, tez się zastanawiam na co komu kobieta ? Pięć lat obywam się bez. :classic_cool:

az morde wykrzywia >>> przestawia meble ? nie mozliwe ....miala tylko palcem pokazywac ;) Chorzowska >>> moze jestem starszy ale w zgredziorstwie tobie nigdy nie dorownam :D

no i zrobił się (niechcący) z tego badziewia krótki film o zabijaniu:o P.S. nie mogę zabić myszy, która wtargnęła brutalnie z piwnicy do kuchni i żadna trutka ani pułapka na nią nie działa:o czy mam założyć nowy badziew, czy tu udzielicie łaskawie swoich rad?

zrob tak...kiedy ranne wstaną zorze wtargnij swobodnym krokiem dlugodystansowca do kuchni bez makijazu ;) gwarantuje atak serca albo przynajmniej zawal :)

Gość Brzechwa
każda baba to pijawka i wymyślacz.

--> aż mordę wykrzywia Ufarbowałaś włosy czy fotę z farbowanymi mi wysłałaś ? :P

rzucam klatwe 😠 אחרי רישום רצף האות samo בדרך כלל לא נמצא דבר. אך אחרי ביטול ........jutro twoja myszka urodzi jedenascie mlodychהאופציה "חפש רק מילים שלמות" נמצא כמה עשרות מילים, למשל