Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochanamalalaleczka

Mam 18 lat i chcialabym miec dziecko

Polecane posty

Gość kochanamalalaleczka
ulalala każdy ma prawo do swojego zdania :) a ja szanuje to co wy mi tutaj piszecie , w większości pewnie jesteście starsze ode mnie i bardziej znacie się na życiu :) co nie zmienia faktu że mogę miec swoje marzenia :)

Gość ulalalalallalalala
no ja nie jestem starsza od Ciebie :) mam tyle samo lat ale wiem,ze do takiej waznej decyzji potrzebne sa pieniazki.Nie chcialabym zeby mojemu malenstwu czegos brakowalo,wiec staram sie o dziecku nie myslec.Dzidzi przyjdzie z czasem jak bedziemy gotowi finansowo.Marzyc jeszcze nikomu nie zabroniono wiec narazie tylko tyle mozna

ulalal dokladnie, dobrze mowisz... my na te swieta bedziemy ustalac date slubu, jak juz wezmiemy to chcemy zaczac sie starac czyli za niecale 2 lata...

Gość kochanamalalaleczka
I ja też wiem że narazie na marzeniach się skończy :( pewnie to dobrze ale... ;P zawsze jest jakieś ale:)

Gość ulalalalallalalala
we mnie sex ile masz lat ?

Gość ulalalalallalalala
chyba to przegapilam :) ja tez mysle o slubie ale nie wiadomo jak to narazie bedzie,pewnie jeszcze sobie poczekam.Przynajmniej wiem,ze trafilam na tego jedynego :)

hmmm my juz sie zareczylismy jakis czas temu, no i moj powiedzial wczoraj ze chce na swieta ( nasza rocznica) wybrac date slubu:) ale nie dalej niz na za 2 lata:D czyli bedzie za ok 1,5 roku

Gość ulalalalallalalala
ide zapalic,a pozniej wziac tabletke zeby dzidzi nie bylo

teraz tak sie czujesz ..a mialabys to wszystko przez miesiac i bys sie tym zmeczyla i z nudzila... ;]

Gość scalett__
ja tez czasem marze o tym zeby miec dziecko, tez mam 18 lat. Ale chce poczekac kiedy juz sie wykształce i bede stabilna finansowo. Tak bardzo chce miec dziecko,ze czasem nachodzą mnie takie mysli ze moze nie zdarze miec dziecka, ze cos sie stanie,ze umre czy cos i niebede miala szansy na to zeby urodzic i wychowac dziecko. Ale odsuwam od siebie te durne mysli :P