Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chudzielcowaa

czy jestem za szczupla ?

Polecane posty

Gość andi_
ja mam 25 lat, 158 cm wzr, a wymiary 88 - 70 - 90

Gość 3 miesiące temu urodziłam
w ciąży przytyłam 20 kg, a dziś mam wymiary od góry oczywiście 94-65-90, 169cm wzrostu i 54kg wagi i 30 lat przed ciążą było 86-62-89 i 50 kg więc jeszcze nie wróciłam "do siebie", ale już prawie;)

Gość przecież masz normalne wymiary
zwracam honor co do wysokości BB. Byłam przekonana, że miała niecałe 160. Tak czy inaczej w latach 60 były inne ideały sylwetki niz dzisiaj :)

Gość Chudzielcowaa
waze 50 kg , dziekuje za komentarze

Gość Panieneczka z okieneczkaa 26
troche za szczupla , ok 5 kg mozesz spokojnie przytyc. Masz niedowage

Gość gadzik
kochana, mysle ze jestes piekna taka jaka jestes :) nie przejmuj sie czy w oczach ludzi jestes za chuda, normalna czy jakakolwiek inna. Ludzie sa rozni i maja rozne upodobania. Jestem pewna ze ktos znalazlby nawet u Ciebie miejsca, w ktorych powinnas zeszczuplec (tak, tak - sa i takie swiry na Ziemi:P) Najwazniejsze jest to, zebys czula sie wspaniale z tym jak wygladasz, nie jadla wiecej czy mniej niz potrzebujesz i nie starala sie na sile wygladac tak jak Twoj organizm wcale nie chce. I...nie skupiajmy sie tak mocno na tym jak wygladamy:) Oczyiwiscie, trzeba o siebie dbac, ale im wiecej bedziemy sie sobie przygladac, tym wiecej znajdziemy mankamentow i drobnostek do poprawienia, ktore z czasem moga nam nawet spedzac sen z powiek. Zatem zamiast zastanawiac sie nad dodatkowymi kilogramami - usmiechaj sie czesciej do siebie :) Pozdrawiam

Gość Chudzielcowaa
dziekuje za piekny komentarz

Gość mojaaam
...e tam niedowaga :P To jest tak: -nie głodzisz się -nie przejadasz się -masz stabilną wagę przez dłuższy czas!!! -nie chorujesz -masz okres regularnie -włosy nie wypadają -dobrze się czujesz w swoim opakowaniu :) TO SIĘ NIE MARTW NA ZAPAS :P I nie wszystkim można dogodzić Ja mam 177cm, i wymiary ok. 87-65-89 Ludzie zwykle mówią, że jestem za szczupła... ale mi jest dobrze w takim stanie, a nie innym. Po tacie odziedziczyłam drobną budowę i tak mam po prostu... w każdym razie głodna nie chodzę :P I od ok 7-8 lat moja waga waha się może ze 2-3kg, w zależności od pory roku. W sumie to nie wiem dokładnie, bo nie mam nawet wagi w domu ;)

Gość BB cały czas ma te swoje 170cm
bo wciąż jeszcze żyje:D

Gość ollinka135
hmmm... według mnie wymiary ok :) jezeli dobrze się czujesz ze sobą to po co masz się przejmować... dla jednych bedziesz za zczupła, dla innych za gruba, a dla innych - ok, i tych ludzi sie trzymaj ;)

Gość Chudzielcowaa
o a ja rozpoczelam dzis ,,tuczenie sie'' hehe

Gość to co ja mam powiedzieć
55 lat, dwoje dzieci, 160 cm 43 kg 82/58/83. Żrę na potęge, na nic nie choruję, a ubrania mogę znależć w sklepach dla dzieci :(

Gość do tej wyżej
naprawdę masz 55 lat??? taki styl i przesiadywanie na kafe???:O szkoda słów:O

Gość to co ja mam powiedzieć
uważasz że kafeteria jest wyłącznie dla nastolatków? Co ci przeszkadza mój styl? Że określenie objadania się nazwałam żarciem? Że nie użyłam żadnego wulgaryzmu? Myślę, że Internet dostępny jest dla każdej grupy wiekowej, także dla takich "starców" jak ja

Gość natalialag30
No wiesz...Brigitte Bardot to raczej do niskich nie nalezała... miała minimum 170cm wzrostu, a że szczupła była bardzo, to chyba widać:)