Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EMTI

BÓJ NA DOLE BRZUCHA!!!!

Polecane posty

Czy ktos wie co to może być? Przedsawie wam moja sytuacje. W piątek wziełam ostatnią tabletke anty, krwawienie zazwyczaj dostaje w środe, ateraz dostałam w piątek takie plamienia, pierw byly brązowe, a potem czerwone, gdyby nie higiena mogłabym nosić podpaske przez cały dzień i całą noc.. i od wczoraj mam jakieś takie dziwne pobolewanie w bodbrzusiu.... nie boli bardzo tylko tak ćmi, żeby sie rozluźniło wypinam brzuch... no ale cały dzień mnie tak ćmi. Czy wiecie co to może być?

Gość przecież masz normalne wymiary
podziębiłaś pęcherz

no przeziebienie pecherza też mi przeszło przez mysl, ale nie mam problemu z oddawaniem moczu i te pkamienia, tez mnie niepokoją...no i bol pleców nad pupą...

Gość przecież masz normalne wymiary
jeśli bóle pleców nad pupą, to jeszcze nerki załatwiłaś. Jutro do apteki kupić UROSEPT i brać wg przepisu na opakowaniu. A co do plamienia, to widocznie masz bardziej skąpą miesiączkę niz zazwyczaj i te bóle nie mają z tym nic wspólnego

Dziękuję za rady, tylko te bóle sa lekkie...ale kupie sobie ten lek... ale dziwne że przeziębiłam, bo tylko w domu jak coś mam odkryte plecy, a po za domem chodze w swetrach tunikach, i raczej plecy sa zakryte... no ale cóż, aczy to może być coś innego niż zapalenie pęcherza?

Gość bellergot
przeziebilas jajniki tez pewnie , rob oklady z czegos cieplego na brzuch i plecy, bierz tez nospe i przeciwbolowe

nie aż tak mnie to nie boli żeby tabletki przeciwbólowe brać :) to taki niedokuczliwy ból, no i przy oddawaniu moczy całkowicie nic mnie nie boli... no i jak mi do środy nie przejdzie to do lekarza pójde... ale puki co kubie ten Urosept... a czy jest możliwa ciąża?