Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadia2423

Facet powiedzial mi, ze jestem zbyt wilgotna

Polecane posty

Gość nadia2423

Moj facet (32 lata), spotykamy sie od 3 miesiecy, od niedawna uprawiamy seks, powiedzial mi ze jest zbyt wilgotna i zebym przed minetka podtarla sie:o Przeszla mi ochota na seks, ubralam sie i wyszlam.Czy dla was jest to normalne, jego zachowanie?

hmmm jego nie ale twoje bylo normalne pogratulowac tekiej odwaznej decyzji🌻 pozdr

Gość ona grzeczna
jakiś dziwny koleś...Ty jesteś zdrowa ale on nie bardzo... kuźwa faceci są dziwni...poza tym wystarczyloby zeby podrażniał Ci łechtaczke...nikt nie powiedzial ze ma schodzic jeszcze nizej...poza tym...jak Ty jemu bierzesz do ust to on nie ma żadnych wydzielin? Ma... i Tobie to bardziej powinno przeszkadzac,...egosita jakiś cholerny hehe

czyli przetarcie się w tym miejscu jest dla Ciebie poniżające, ale jak on by Cię tam miał lizać to jest ok?

Gość nadia2423
romantyk85 gdybym sie przetarla to nie mialby co lizac!poczulam sie jak jakas tredowata.dodam, ze koles prosil mnie zebym mu obciagala z polykiem!wiec on sie mnie brzydzi ale swoja sperme chetnie by we mnie wlewal!

Gość Pszemyslav
jakis nienormalny ten gosciu, kazdy bylby zadowolony gdy dziewczyna wilgotna :)

niektórzy się myją, bo im naturalny zapach nie odpowiada niektórzy się golą tu i ówdzie, bo nie lubia tam naturalnego owłosienia a facet się zapytał czy kobieta może się wytrzeć, bo nie lubi naturalnego śluzu i jest przez zboczeńcem i nienormalnym? ogarnijcie się

Gość spożywacz
a jestes wygolona ? czy może napotkał widok oblepionych śluzem kłaczków ? bo wtedy rzeczywiście może być pewien problem... z wygolonej spożywa się bosko :classic_cool:

Gość nadia2423
Jasne ze bylam wydepilowana.

Gość Pszemyslav
jak mu nie odpowiada goraca i wilgotna cipka to niech sobie zafunduje klode drzewa dziupla

Gość POGON
dziada nie zna sie na rzeczy traci twoj cenny czas

Gość jak będziesz stara
to będziesz tam sucha. Taka jest fizjologia. Dobrze zrobiłaś. Stało się tak, bo nie łączyło was nic prócz seksu:o

Gość Markusss
to wpadnij do mnie zobaczymy jaka jesteś wilgotna wrrr to jest coś pięknego

Gość aargh
romantyku... "a facet się zapytał czy kobieta może się wytrzeć, bo nie lubi naturalnego śluzu" jak nie lubi kobiecego śluzu to nie się spuszcza do kibla, kibel śluzu nie wydziela

Gość aargh
niech*