Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EMTI

Ból brzucha!!!!!!!

Polecane posty

Czy ktos wie co to może być? Przedsawie wam moja sytuacje. W piątek wziełam ostatnią tabletke anty, krwawienie zazwyczaj dostaje w środe, ateraz dostałam w piątek takie plamienia, pierw byly brązowe, a potem czerwone, gdyby nie higiena mogłabym nosić podpaske przez cały dzień i całą noc.. i od wczoraj mam jakieś takie dziwne pobolewanie w bodbrzusiu.... nie boli bardzo tylko tak ćmi, żeby sie rozluźniło wypinam brzuch... no ale cały dzień mnie tak ćmi. Często(co godz) chodze siku, bola mnie leciutko plecy nad pupą.Czy wiecie co to może być?

Gość gratuluję
zostaniesz mamusią też tak miałam

no właśnie to jest takie troche nie realne... bo ostatni stosunek mialam 19.10 i brałam cały czas tabletki...

ktoś jeszcze może mi coś powie? czy to są objawy ciążowe, czy może zapalenie jajników, układu moczowego? Do lekarza jak coś to najwyżej w środe, bo teraz wolne mają.

to moze zrob test ciazowy. wrazie czego jedno bedziesz mogla wykluczyc lub cieszyc sie.

no właśnie tak się zastanawiam:) Tylko, tyle razy juz te testy robiłam... i zawsze było rozczarowanie...ale nie wiem jak coś to jutro kupie i zrobie...ja by były 2 kreseczki to bym się cieszyła, tylko nie wiem co by było wtedy ze ślubem, trzeba by było go przełożyć na później, albo zrobić wcześniej...a jak nie będzie to i tak starania rozpoczynamy w noc poslubną :)

Gość mama Mikusia
Ciąża mało prawdopodobna, skoro jeszcze w piątek brałas jeszcze tabletkę.

no właśnie też tak myśle, tyle ze to juz ostatnie opakowanie i koniec z tabletkami...i sobie brałam te tabletki chyba regularnie tylko przez 1,5 tyg a potem to różnie bywało, ale przez ten okres nie kochałam się zmoim narzczonym, więc chyba to mało prawdopodobne, albo jestem ta 1 na 1000:P hehe