Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna z powodu problemu...

czy jest tu ginekolog pilne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

chciałabym o cos zapytac jesli jest tu jakiś ginekolog prosze o pomoc

Gość bellergot
co sie stało?

nie typowa sprawa ale pytanie do gina:(

tutaj każdy może Ci powiedzieć, że jest ginekologiem:O ale przedstaw swój problem, może któraś z nas coś takiego przechodziła i Ci poradzi

a może jednak ktos bedzie umiał mi pomóc mam problem....zaczeło mi się to robić ponad rok temua teraz się pogłębia:(( a mianowicie jestem kazda kobieta ma wyrżnie oddzieloną pochwę i odbyt natomiast u mnie nie wiem jak to się stało i od czego ale mam od strony pochwy w stronę odbytu jakby peknietą skórę:((( od roku dopiero zaczełam współzyć i mi się to powiekszyło (czylim ta rana jest większa głębsza nie wim co robic od dawna planuję iść do ginekologa ale po 1) wstydze się a po 2) nie wiem za bardzo gdzie i tak odwlekam mysle jeszcze pójde itd źle mi z tym.......nie rozmawiam o tym zchłopakiem myslę że musiał to widziec nie ma opcji zeby nie i źle miz tym:( ps jestem z wawy może ma ktoś namiar na jakąs miłą panią ginekolog prosze o pomoc:(

Gość przeczytałam pierwszy post
a co znaczy "jakby pękniętą"? albo jest pęknięta, albo nie. i CZEGO się wstydzisz? masz wybór - albo pójdziesz natychmiast (np. jutro) do lekarza i wyjaśnisz co, jak, dlaczego + zaczniesz ewentualne leczenie, albo będziesz czekać i dopiero skutek (w tej chcili nieprzewidywalny) tego czegoś, co masz, przywiedzie cię pod drzwi gabinetu albo na pogotowie