Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ownedzik

Pomozcie...

Polecane posty

Gość ownedzik

Czesc nie bede sie przedstawiał bo kazdy ma internet. Mam taki problem jestem z dziewczyna 2 miesiac i zaczynam odczuwac to ze ona przestała mnie kochac. Moze zaczne od poczatku otoz: Zaczeło sie pewnego wieczoru kiedy z kolega pojechalismy na 18 do kolezanki jego dziewczyny ja bylem tam gosciem takim ktorego nikt nie zapraszał. I wtedy ona tam siedziala sama i pisała smsy. Piłem sobie z kolega on poszedl tanczyc to zaprosilem ją na kieliszek, i tak nam sie zajebiscie rozmawiało ze moglismy cala noc rozmawiac. Poszlismy tanczyc i zaczelo sie nasz pierwszy pocalunek na srodku sali. Potem na spacer wyszlismy z tej imprezy mowila duzo rzeczy ja tez to bylo cos super nigdy nie rozmawialem tak nawet z najlepszym kolegą. Jak juz impreza sie konczyła podalem jej swoj numer Gg i telefonu. Jak wrocila do domu o 6 rano to jeszcze mi na gg napisala myslalem ze jestem w niebie wkoncu zaczelismy ze soba chodzic a dodam ze mieszkała 25 km odemnie ale to dla mnie nie stanowilo problemu. No i chodzilismy ze soba bylo zajebiscie az pewnego razu gdy od niej wrocilem. Zostawila mi na gg wiadomosc ze to koniec bo ona kocha innego chciala poprostu sie zakochac ale nic nei wyszlo. Załamka straszna nie wiedzialem co ze soba robic. Pisałem do niej ona pisała do mnie Przestan, dorosnij, dasz rade... ja ją tak kochałem. No i sie nasze drogi rozeszły nie pisalem do niej ona do mnie bo chcialem zapomniec chodz to bylo trudne. Wkoncu po pol roku sie udało. Byłem wolny nie myslalem o niej przeszlo mi tak mi mowila glowa serce co innego. No i zapomnialem dodac ze ona była ratowniczką WOPR i mnie w to wkrecila. No i ja zrobilem uprawnienia ratownika i pojechalem nad morze ona tez tylko do innych miejscowosci. Napisalem jej sms jak tam sie jedzie juz zupelnie jak kolega odpisala mi jak kolezanka. Przed tym jak zaczelem robic kurs nie mialem Czepka i ona mi pozyczyla to bylo chyba tydzien po naszym rozstaniu. I jak wrocilem z nad morza to 6 miesiecy pozniej napisala mi ze moze bysmy sie spotkali ja bym jej oddal czepek ona mi telefon ktory jej pozyczylem bo nie miala simlocka sciagnietego. No i sie spotkalismy poszlismy na piwo bylo normalnie. I przyszla sobota zapytalem sie jej czy nie chce isc na impreze do kolegi powiedziala ze ne ma problemu. I tam sie wszystko zaczeło popilismy wszyscy jej sie zrobilo nie dobrze poszla do ubikacji ja za nia czy wszystko ok wpuscila mnie zaczelismy sie calowac. Pozniej odprowadzalem ją do domu i zatrzlymalismy sie na takim moscie i powiedziala mi ze uwielbia. W miedzy czasie jak bylismy w rozłace wyprowadzilem sie o 100km od niej i ona wiedziala to i to tez byl powod zeby nie byc blisko niej. No i wiedziala to i mimo to powiedziala ze mnie kocha ze z tamtym nic juz wiecej jej nie laczy i to prawda. Jestesmy od tego czasu razem tylko ze jest problem. Była u mnie w miescie na zakupach i nie wrocila z nich tylko zostala u mnie zrobilismy to po tygodniu bycia razem. jak wrocila do domu to dostała opier***ol i nie moze wychodzic nigdzie mama stracila do niej zaufanie ona zaczela sie uczyc przynajmniej tak mowi. I nie spotykami sie zbytnio. Ostatnio nie widzialem jej 3 tygodnie az jej kolezanka napisala do mnie zebym sie ruszyl. Przyjechalem bez jej wiedzy jej kolezanka wymyslila ze napisze do niej zeby poczuczyla ja z chemi i tak sie spotkalismy wyjasnilismy sobie prawie wszystko ze tak musi byc narazie bo za pol roku ma mature i po niej moze do mnie sie wyprowadzic i bedziemy razem mieszkac. Ale teraz to juz do mnie nie pisze w ogole, jak cos do niej pisze to odpowiada "Nie wiem, aha, nie, moze" zapytalem sie jej czy za duzo wymagam ona odpisala ze moze. Nie wiem pisze tak jakby chciala mnie olac napisac koniec ale nie moze sie odwazyc i chce mnie zmusic zebym to ja zerwał. Tu stwierdzenie 2 razy nie wchodzi sie do tej samej rzeki po malutku zaczyna mi switac po glowie. Poradzcie cos jak cos jest nie zrozumialem to chetnie napisze cos nie mam sie komu wygadac... smutno sie robi a ja jej nie chce stracic. Ostatnio zaczela pisac z jakims kolesiem na naszej klasie komentarze jesli wam to cos pomoze ale jak zapytalem kto to to powiedziala ze kolega... pomozcie dziekuje z gory i czekam .

Gość kryterium 0
znasz laske 2 miesiace i wydaje Ci sie ze przestaje Cie kochac???

Gość Przypalona patelnia
Wystarczylo mi "jestem z dziewczyna 2 miesiac i zaczynam odczuwac to ze ona przestała mnie kochac" Zalosny chlopczyku, wiesz wogole co to znaczy kochac ? Wiesz co to milosc ? To ze piszecie sobie smski, macie w opisikach na gadu-gadu dwukropeczki z gwiazdeczka, i chodzicie za raczke nie znaczy ze to milosc. Po 2 miesiacach... Buahahahahaha Zal mi Cie dziecko....

Gość Pokolenie internetu...
Wystarczylo mi "jestem z dziewczyna 2 miesiac i zaczynam odczuwac to ze ona przestała mnie kochac" Zalosny chlopczyku, wiesz wogole co to znaczy kochac ? Wiesz co to milosc ? To ze piszecie sobie smski, macie w opisikach na gadu-gadu dwukropeczki z gwiazdeczka, i chodzicie za raczke nie znaczy ze to milosc. Po 2 miesiacach... Buahahahahaha Zal mi Cie dziecko....

Gość ownedzik
hehe nie jestem dzieckiem uwierz mi;] chodzilo mi o to ze zmienila sie strasznie nie jest tak jak na poczatku.

Gość ownedzik
a laske znam dluzej niz 2 miesiace. Poporstu nie chce zeby stało sie tak jak sie stalo ostatnim razem ze napisze mi zaraz koniec.

Gość Pokolenie internetu
To ile ja znasz ? 2,5 miesiaca. Buahahahah... Glupie dziecko pokolenia internetu, zbij se konia, a nie pisz pierdól na babskim forum cioto... ;]

To ile ja znasz ? 2,5 miesiaca. Buahahahah... Glupie dziecko pokolenia internetu, zbij se konia, a nie pisz pierdól na babskim forum cioto... ;]

Gość Lulka spakulka
Pokolenie internetu... A Ty co tak po nim jedziesz ? Zakochał się chłopak, czy to takie dziwne , ze nie może sobie z tym poradzić. ownedzik, moge tylko tyle poradzić ... poszukaj sobie fajnej kolezanki i zacznij nową znajomość. Jak dla mnie ona sama nie wie czego chce.

Gość ownedzik
no ja mam wyjebane na niego poprostu potrzebowalem jakiejsc odpowiedzi bo wiem ze wiele ludzi jest w takich sytuacjach nie jestem sam ;] narazie mysle ze poprostu poczekam az cos konkretnego napisze. Ale pomalutku juz mi sie odechciewa tego wszystkiego bo tak naprawde boli mnie to łapie jakies smieszne doły jakbym mial 15 lat. Jesli sa jakies sugestie jeszcze to ja chetnie poslucham;]

Gość przeczytałam pierwszy post
o kurde...

Gość marna nocna prowokacja
bym proponowala preczytac cala historie dopiero potem oceniac :O do autora---> 4/10

Gość martinizlodem
brak słow...poplatanie z pomieszaniem, heh

Gość facet ktoremu nie chce sieSpac
jeśli jesteś pełnoletni idź na piwo z kolegami ;]

Gość ownedzik
to jest glupie ona ostatnio w ogole ze mna nie rozmawia. Nie wiem co do niej napisac pustka w glowie. Przedtem gadalismy ze soba po kilka godzin przez telefon... zal

Gość ownedzik
temat zakonczony. Zerwała ze mna ;]