Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NN....

przyczyna zdrady

Polecane posty

Gość NN....

mysle, ze moj facet nie byl zadowolny z sexu i dlatego znalazl babe na zakladke ...............

Ale nie był zadowolony z Ciebie, czy z siebie? Bo faceci kiepscy w łóżku myślą, że przy innej się wykażą i próbują bez ustanku a tu kicha.

Gość czyżbyś go usprawiedliwiła
i mu wybaczyła, biorąc całą winę na siebie?

Gość NN....
nie byl kiepski, do mnie uwag tez nie mial... ale ja nie palalam ochota do sexu oralnego....... tzn ja jemu nie robilam dobrze w ten sposob..... mysle, ze wszystkie inne odmiany sexu, ze tak powiem, wlacznie z analnym byly ok; on nigdy nie narzekal, nawet mowil ze jest zadowolony... no ale nie moze byc zadowolony facet bez sexu oralnego...

NIE GADAJ GŁUPOT! To nie Twoja wina w takim razie. Już myślałam że Ty mu stale odmawiałaś albo tylko p[o bożemu. Twój facet to świnia i tyle :O

Gość ejbisi
Co za bzdura...normalny kochajacy facet przezyje bez seksu oralnego, szczegolnie ze z tego co piszesz wasz seks nie byl monotonny. Po prostu niektorzy to chuje a ty na takiego trafilas, wiec nie ma co plakac.

Gość NN....
A co do usprawiedliwiania go i winy to ani jedno ani drugie nie wchodzi w gre... po prostu tak sobie oceniam na chlodno juz sytuacje

Gość NN....
Nie no po bozemu to chyba my nigdy... i nigdy w ciemnosciach... zawsze w pelnej odslonie, przy swietle z wiazaniem tez i w saunie i w samochodzie i na lace i na masce samochodu tylko, ze nie robilam mu dobrze ustami....

Oceniasz sytuację, niby na chłodno, a od Twoich słów aż bije smutek i jakieś tam poczucie winy. On, to kawał chama i myślę, że nawet jeśli byłby ten seks oralny wykonany w pieknym stylu przez Ciebie, to i tak by zdradził. Ten typ... tak ma, niestety trafiłaś na świnię i tyle.

Nie łam się. Myślę że jesteś fajną dziewczyną i znajdziesz swoją drugą polówkę - tę właściwą. Będę trzymać kciuki za Ciebie!!! :)

Gość NN....
Wiesz co, nie wiem czy smutek... moze... w koncu rozstanie w takiej formie to porazka zupelna dodam, ze to ja zerwalam dzieki za mile slowa :)

Gość NN....
Coz....

Gość NN....
Dziekuje wszystkim za wpisy

Gość YRT
bez pzresady z tymi ze facet to swinia , opna dawala z tego co pisze duzo , ale widac za mało dla niego ! a jemu wolno miec wyzsze wymagania np. ten sex oralny , niby piszecie ze jak kocha to nigdy nie zdradzi , a ja napisze ze jak kocha to pzred sexem oralnym sie zadna nie wzbroni !! bo kocha kazdy cm jego ciala , wiec mogł sie poczuc roznie ten facet jako nie akceptowalny w calosci co mu przeszkadzalop a co inna mu dala , stad zdrada bo chcial sie poczuc w calosci aceptowalny ! to dywagacje tylko moje , ale nie zwalajcie calej winy na faceta bo panna tu npapisala co napisalal , prawda jest na 100% inna, mniej lub wiecej . bylas mu niewystarczajaca i dlatego !

Gość NN....
wszystko sie rozbijalo o brak zaufania, moj brak zaufania do niego, ktore on kiedys podeptal (i nie chodzilo o zdrade, choc kto wie, tak naprawde)... i jakos po tym wszystkim wlasnie nie moglam sie przemoc do tego sexu oralnego...

Gość YRT
no jest przyczyna i skutek ! jestescie młodzi - wolno wam wszystko ! ale akceptacji drugiej strony zadac juz nie ! zatem sa konsekwencje ! odszedł do innej ! sama dalas sobie odpowiedz ! tego kwiatu pół swiatu ! i znajdzie ją ,tak jak Ty swego ,

Gość NN....
z tym mlodzi to chyba prowokacja ;)

Gość YRT
a ile macie skoro piszesz "mój facet" nie maż ? ile 30 czy 23 skoro do nawet 25 to młodzi jestescie

Gość NN...
tzn 30, kazde z nas

Gość YRT
acha ... no to wiek sredni , co jednak nic nie zmienia ! facet nie ma tego co chce i znajdzie to sobie gdzies indziej jesli jest to dla niego wane ! a i ma duzy temperament ! z takim czyms zadna kobieta nie wygra ! braki zawsze zostaną uzupełnione przez inną .... co nie znaczy lepszą .

Gość NN...
Kiedys mi mowil, ze facet od baby moze odejsc glownie ze wzgledu na sex wlasnie... stad moje wnioski

Gość NN...
Tyle, ze to ja odeszlam Gdyby nie jego idiotyczne zachowanie swego czasu, to mysle, ze sprawy potoczyc by sie mogly inaczej... Popelnilam wtedy blad, ale coz... bywa... samo zycie :)

Gość YRT
z zaznaczeniem drogi userowiczu iż swinia to płec żenska ! knury oczywiscie sie zdazają również - ale przyznam ci racje, bo dla mnie jest swinią partnerka która nie akceptuje mnie w calosci, a w zwiazku z tym nie uprawia sexu oralnego ! podczas gdy ma innego partnera okazuje sie iż nawet z połykiem to robi jemu .....(ha ha ha )

faceci z małym doswiadczeniem seksualnym bez względu czy są zadowoloni z seksu czy nie mają ciągotki do skoczenia sobie na bok tak dla sparawdzenia czy inne reagują na niego podobnie jak ta stała czy może inaczej (ciekawiej) Jak wygląda cipka innej ,jak ona dochodzi do orgazmu itp. Wiec nie przejmuj sie nim i nie popadaj w stres że to twoja wina a na jego zdradę bardzo ostro zareaguj i skończ z nim na jakis czas aż wróci bo jak kocha to wróci na kolanach a jak nie to nie warty ciebie