Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hipciaaa

Co ja mam zrobić?

Polecane posty

Poznałam rok temu fajnego chłopaka, zakochałam sie i zaszłam z nim w ciąże. Niestety z biegiem czasu okazało sie ze nie możemy byc razem, ja ułozyłam sobie życie na nowo , mam innego faceta który uznał córeczke za swoja. Natomiast biologiczny ojciec wie o jej istnieniu , tylko nie dopusciłam jeszcze do tego zeby ja zobaczył, poprostu sie boje ze jak ja zobaczy pierwszy raz, to zakocha sie w niej i bedzie chciał o nia walczyć ze mna w sadzie:( z drugiej strony tak bardzo chce zeby ja zobaczył, wkoncu to ojciec. Ale tak bardzo sie boje , jak zareaguje mój obecny partner. Dziewczyny co byscie zrobili na moim miejscu?

Gość kjkhuuu
olej go

Gość BECZKA SMIECHU*****
pamietaj ze ojcem jest tenkto wychowuje dziecko a nie ten co splodzil....wiec nie kalecz swojego zwiazku

Gość ssssssssssddddd
dla mnie ważne byłoby jakim jest człowiekiem ojciec dziecka,dlaczego sie rozstaliście,czy był w porządku itp.Nie można odmawiać ojcu kontaktu z dzieckiem.Jeśli sie w nim akocha to co z tego? to dobrze:) jest tatą.No chyba że to kawał gnoja.Ale jak zaczniesz z nim walczyć to nakręcisz go jeszcze bardziej. Jeśli jesteś normalną mamą,dałaś dziecku dom to on ci go nigdy nie odbierze.Żaden sąd ani inna siła!!!

Gość konstancjaswm
Należy zacząć od tego- co było przyczyną Waszego rozstania?