Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy tez tak macie

czy też macie czasem ochotę...

Polecane posty

Gość czy tez tak macie

zablokować wszystkich swoich netowych znajomych, którzy was już wkurzają tym, ze np. tak daleko mieszkają i wiecie juz z gory, ze raczej nic z tego nie bedzie (mam na mysli zwiazek z nimi). a wy szukacie konkretnego faceta z ktorym chcecie w koncu byc, przytulic sie, a nie tylko klikac przez dwa lata i nic poza tym, bo on i tak nie przyjedzie, bo albo mu sie nie chce albo nie za bardzo wie jak to zorganizowac. czy jest dalej sens klikania z takimi ludzmi? coraz bardziej wydaje mi sie, ze nie. i wszystkim odradzam raczej takie netowa znajomosci ciagnace sie kilka lat i w sumie nic z tego nie wynika.

Gość dsfdsfdsfd
Moga byc znajomymi a nie od razu mezami

Gość a iel masz lat
i czemu nie znajdziesz chlopaka tak normalnie?

Gość fdsfds
a skad jestes? :)

Gość czy tez tak macie
chyba dlatego bo w realu jestem dosc niesmiala. nie chodzi o to, ze mają byc moimi mężami ale czy nie szkoda czasu tak z kims pisac jak i tak wiadomo, ze nic z tego nie bedzie? (za duza odleglosc a oni są dosc leniwi i raczej nigdy nie przyjadą :o )

Gość dfdsfd
Dobra skad jestes i ile masz lat? Jak jestes niesmiala to moze nawet takie internetowe gadanie ci pomaga to przelamac osmiela cie-czy nie?

Gość czy tez tak macie
niewazne skad jestem, po co ci to wiedziec :o jestem anonimowa na forum :) wiesz z poczatku oczywiscie takie klikanie pomaga przelamac niesmialosc ale ile mozna tak klikac z kims wirtualnie jak chce sie faceta z krwi i kosci, a nie tylko literki na ekranie :o

Gość A poznalas przez
internet kogos ciekawego z normalnym zyciem -czy tylko jacys internetowi maniacy co nie wychodza z domu?

Gość czy tez tak macie
jeden jest dosc ciekawy ale mieszka daleko i mieszka z mamą, do tego niezbyt samodzielny neistety, jeszcze sie uczy i mlodszy ode mnie. a reszta to wlasnie tacy netowi maniacy...

Gość surrykatka
nie warto- wiem o czym mowie, sama przerabialam :) jakies 10 miesiecy temu poznalam fajnego faceta-w realu. Cos zaiskrzyło, ale mieszkamy w roznych miastach (odległosc ok 70 km), co było dla niego bariera nie do pokonania :D - utrzymywalismy kontakt internetowo- telefoniczny, dosc intensywny. Jednak niedawno urwalam te znajomosc, bo dla mnie straciło to sens. Nie ma co sie oszukiwac.

Gość A poznalas przez
jeden jest dosc ciekawy ale mieszka daleko i mieszka z mamą, do tego niezbyt samodzielny neistety, jeszcze sie uczy i mlodszy ode mnie. a reszta to wlasnie tacy netowi maniacy... Czyli kiepsko :o

Gość czy tez tak macie
no ja chyba tez w koncu urwę te kontakty. jeden mieszka ponad 270 km ode mnie :o i juz nigdy wiecej nie bede sie bawic w takie klikanie z gosciami z innych miejscowosci bo to jednak szkoda czasu gdy szuka sie kogos konkretnego na cale zycie

Gość czerwonapapryka
nawet przyjazn wymaga jakiegos kontaktu w rzeczywistosci, nie da sie poznac osoby, jesli nie ma sie z nia bezposredniego kontaktu- jesli ktos od poczatku nie daje szans na spotkanie, to raczej nie ma co oczekiwac cudu :)

Gość reewree
czy tez tak macie---przegralas zycie :(

Gość czy tez tak macie
ten mlodszy mi mowi, ze kiedys do mnie przyjedzie, ale nie wiem kiedy nastapi to 'kiedys' :o chyba raczej niepredko. czy jest sens czekac i klikac, marnowac czas, chyba nie.

Gość surrykatka
dlaczego kiedys a nie teraz? co mu stoi na przeszkodzie?

Gość ewreewre
Ale jako chlopak nie wiem po co ci on jesli nie chodzi o seks?

Gość czy tez tak macie
jest 5 lat mlodszy ode mnie, niedawno zaczal studia i nie ma czasu. poza tym nie wie za bardzo jak to zorganizowac z tym przyjazdem. no nie jest zbyt zaradny. i jeszcze ma mame, ktorej sie boi i jej reakcji, podobno jest bardzo nerwowa i lepiej sie jej nie sprzeciwiac. a on sie raczej nie umie buntowac.

Gość ewreewre
W sensie po co ci on na miejscu ...

Gość czy tez tak macie
nie wiem czemu dla was wszystko sprowadza sie do jednego :o oczywiscie o sex tez chodzi ale bez przesady, chce miec chlopaka z ktorym moge gdzies wyjsc, ktorego kocham z wzajemnoscią, dobrze mi z nim i planujemy wspolne zycie i przyszlosc. nie ejstem juz najmlodsza i nie che dluzej byc sama, choc w sumie samej tez mi dobrze ale jak widze szczesliw pary na ulicach to tez bym tak chciala

Gość czerwonapapryka
eeee, no sorry :D sama pisalas, ze oczekujesz czegos innego, wiec odpowiedz juz masz :)

Gość gfdffffgg
oczywiscie o sex tez chodzi---a jednak :) A on nie jest za mlody dla ciebie?

Gość Jestem ze slaska
mozemy sie spotkac jak ty tez stad jestes :)

Gość czy tez tak macie
:o to chyba normalne, kazdej samotnej kobiecie brakuje bliskosci i tych spraw :o w kwestii tego, ze mlodszy to nie ma znaczenia przeciez. po tym co sie teraz dzieje na swiecie, ze mlode kobiety wiązą się z dziadkami i odwrotnie to czepianie sie o wiek jest naprawde smieszne.

Gość czy tez tak macie
nie jestem ze slaska

Gość A masturbujesz sie
przynajmniej?

Gość ludzie niesmiali maja
przewalone zycie :(

Gość a jestes niesmaila
bo jestes brzydka?

Gość czy tez tak macie
:o brzydka nie jestem, a przynajmniej tak mi sie wydaje ;) dobra ide pracowac. i czekam na jeszcze jakies odpowiedzi, byle bardziej normalne niz tych kilka powyzej....

Gość upupupupupu****