Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karrina

Niepokojące objawy-proszę przeczytajcie

Polecane posty

Gość Karrina

a mianowicie od jakiegoś czasu coś mnie niepokoi. Po lewej stronie w klatce piersiowej odczuwam dziwne uczucie. Porównanie może komuś się wydać śmieszne ale uczucie to podobne jest do wibracji w telefonie. Co jakiś czas teraz coraz częściej co jakieś 5 min przechądzą dziwne wibrację . Trwa to kilka sekund. Myślalam że może mięśnie pulsują ale byłoby to widoczne i wyczuwalne ręką. Natomiast to co ja czuję nie da się wyczuć ręką,nie jest to ból ale dziwne odczucie denerwujące i przeszkadzające. Co to może być. Czyżby coś z secem?

Gość to obcy do ciebie dzwonią
musisz odebrać

Gość awril
kup w aptece magnez z wit b6 i łykaj go regularnie,po 2 tabl dziennie,jak nie minie,to idz do lekarza

Gość Karrina
Do lekarza sie wybieram. A napisałam bo może ktoś miał coś takiego i wie co to jest

Gość Karrina
nikt nie słyszał o czymś takim?

Gość mojaaam
Moja mama ma nerwicę i jak leków nie bierze, to mówi, że ma palpitacje serca... nie wiem czy te palpitacje są jak wibrujący telefon, ale może coś podobnego. Jak miałaś ostatnio jakieś stresy większe, to może być i nerwica

Gość Karrina
wibracje a raczej takie mrowienie czuje. Nierwica czy ja wiem raczej ostatnio nie wydarzylo się nic

Gość mojaaam
No to pewnie za mało magnezu :P