Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielony soczek

Co myślicie o tym tatuażu?

Polecane posty

Gość zielony soczek

Hej.Chcę zrobić sobie tatuaż po wewnętrznej stronie nadgarstka.Chiński znak ''szczęście''.A może jest tu ktoś kto ma tatuaż w tym miejscu.Proszę o opinie co o tym sądzicie.Wzór wygląda tak jak ten przedostatni. http://www.pompczak.eu/POMPCZAK/tatuaz/slides/tattoo%20(259).html

Gość zielony soczek
Tylko trzeba usunąć spację.Inaczej nie da się tego wkleić :(

Gość pomyśl jak będziesz z nim
wyglądać za 20 lat ;/

Gość zielony soczek
O kurcze nawet po usunięciu spacji nie idzie obejrzeć...Ogólnie chodzi o chiński znak :)

Gość trzeba znać język do tego
bo skąd wiadomo co tam jest napisane?

Gość zielony soczek
hmmm...pewnie za 20 lat tatuaż nie będzie już nikogo dziwił...poza tym to takie miejsce ze mozna go zakryć zegarkiem czy bransoletką...to chyba problemu nie będzie

Gość zielony soczek
meaaa--dzięki :) to jest na pewno ''szczęście''...

nie popdobaja mis ie chinskie znaczki:o kojarza mis ie z tatuazami z gum do zucia:o zreszta tatuaz akurat w tym przypadku nei wyglada ladnie na wychodzonych meskich bladych plecach

Gość oj nie radzę na
oj nie radzę na nadgarstku. Zajebiście boli, strasznie wręcz. Jest tam bardzo cienka skóra i ból jest oszałamiający. Uwierz mi, mam tatuaże na różnych częściach ciała, nigdzie zbytnio nie bolało, a na nadgarstku to aż płakałam:)

Gość zielony soczek
no to żeś mnie teraz nastraszyła ;)...a jaki masz wzór?

Gość oj nie radzę na
grupę krwi

Gość su-chan
Kochana, tatuaż ma to do siebie, że musi podobac się TOBIE. opinia publiczna nie ma tu najmniejszego znaczenia, bo to Twoje ciało i dopóki technika kosmetyczna nie pójdzie naprzód na tyle, żeby bezboleśnie, bez śladu usuwac tatuaże, musisz byc przekonana, że naprawde tego chcesz. Niech nie wydarzy się sytuacja, gdzie ktoś stwierdzi, ze masz ch*jowy rysunek na rączce, a w Tobie obudzą się wyrzuty sumienia, ze tzreba było słuchac mamy.

nie podoba mi sie, bo taki \"modny\". tyle osob robi sobie jakies chinskie znaczki. tylko czemu u licha chinskie znaczki? i wszyscy łażą tak samo wytatuowani, zero oryginalnosci.

Gość zielony soczek
a ja wygrałem życie---> sprawdziłam znaczenie tego znaczka w kilku miejscach i na pewno oznacza ''szczęście''...nie wiem co jest napisane na plecach tego faceta..mi chodzi TYLKO o przedostatni znaczek (drugi od dołu).... Maskopatol---> mi się od zawsze podobał ten symbol...akurat to mnie nie obchodzi czy jeszcze ktos ma taki tatuaż czy nie....ja osobiście nie znam nikogo z takim symbolem...

Makopatol---> \'\'zero oryginalnośći\'\' to co dziewczyna ma sobie wytatuoważ żeby być oryginalną? Pochwe ?..Bo wszystkie \'\'dziewczyńskie\'\' tatuaże będą według ciebie nieoryginalne.Bo stwierdzisz że wszystkie mają kwiatki czy motylki...Nie przesadzaj Jarząbka---> tak samo powszechny jak czaszki,kwiatki czy motylki...Ty też nie przesadzaj

no włąśnie otóz to - tyle wzorow, obrazkow, symboli na swiecie - a czemu na tatuazach widac tylko motylki , delfinki, jakieś pnącza i chinskie znaki?

no właśnie, różnica tylko w tym , że słowo "modne" jest dla niektórych słowem pzytywnym, a dla niektórych negatywnym

Gość zielony soczek
Maskopatol---> każdy ma inny gust...a jaki tatuaż się tobie podoba....daj jakiś wzór..

Gość znajomy zrobil
sobie jaja i wypuscil koszulki z brzydkimi slowami po chinsku. Frajerzy kupowali i nosili, Chinczycy mieli bekę. Ale mi ich specjalnie nie zal. Po cholere nosic cod, czego sie nie rozumie.

Gość zielony soczek
znajomy zrobił---> ale czy ty nie rozumiesz że ja wiem co oznacza ten symbol...sprawdzałam do w internecie i książkach...np.nie wiem co oznaczają inne symbole na plecach tego chłopaka ale ten akurat wiem w 100% co oznacza

Gość no ale czemu powiedzcie
CZEMU znak szczescia ma byc akurat po chinsku - toz to owczy pęd bez uzasadnienia