Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kompletnie załamana

Umieram ze strachu....

Polecane posty

Gość kompletnie załamana

Kochałam sie w tym zeszłym miesiacu okolo 10 razy ze swoim narzeczonym. Bez zabezpieczenia. Do wytrysku we mnie nie doszło bo robilismy stosunek przerywany. Okres spóźnia mi sie juz jakies 4 dni. Boje sie tragicznie, ciaza nie moze wchodzić w gre !! Najgorsze ejst to e okolo od tygodnia bola mnie piersi tak jak przed okresem i pare razy przez momencik pobolewało mnie podbrzusze ale bylo to raczej takie kłucie. Tak bardzo sie boje.... Pocieszam sie tym ze bola mnie piersi i ze ponoc w ciaze ie tak łatwo nie zachodzi... Testu z wyciu nie zrobie bo jakbym zoabzcyła te 2 kreski to chyba bym na zawał zeszła. Mam dopiero 18 lat !!!!!!!!!!!!!

skoro ciąża nie wchodzi w grę to się zabezpieczajcie do cholery :o bezmyślność ludzka nie zna granic...

Gość dlugo stosowałam
w takim razie idz sie utop :P jak masz takie problemy to nie pchaj sie nikomu do lóżka glupia pipo! :P

Gość kłucie w podbrzuszu
to pierwsza oznaka ciaży GRATULUJE. i zrob ten test !

Gość hndf
mam identyczne objawy tylko ze ja mam 20 lat i sie zabezpieczalam... niestety nikt mi koorwa nie powiedzial ze antykoncepty nie dzialaja jak sie bierze tabl;etki na odchudzanie z chromem... za tydzien mam wizyte u gina wiec sie dowiem...

ech 10 razy bez zabezpieczenia? ja rozumiem raz, że kogoś poniosło, ale 10 :P bo stosunek przerywany to jak rosyjska ruletka, niestety :( skoro nie chcesz mieć dziecka, jesteś młoda itp, to czemu nie stosowałaś chociaż gumek? możliwe, że bóle podbrzusza czy piersi to objawy okresu, ale tego w 100% nikt nie jest pewny, więc zostają ci 3 wyjścia :P 1) zrobić test (dla mnie chyba najwygodniejsza opcja) 2) iśc do ginekologa i zrobić badania krwi 3) żyć w strachu i stresie i niepewności...

hndf a nie mogłaś spytac o to ginekologa przed wypisaniem tabletek? jak się bierze inne leki to należy zawsze dopytać :)

Gość hndf
fakt... nie pomyslalalm nawet o tym... nie obwiniam nikogo na pewno ale zla jestem za sam fakt ze nie wiedzialam glownie przez siebie...

hndf mimo wszystko mam nadzieję, że jednak wszystko będzie dobrze, trzymaj sie :)

Gość hndf
dzieki:) mam nadzieje ze jednak to sa tylko wyolbrzymione przeze mnie objawy ale nawet jakby nie to to przeciez nie koniec swiata jest... jakos sobie poradze w razie czego... chociaz wiem ze to na pewno byloby za wczesnie...