Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beatka89

czy doszło do zapłodnienia?

Polecane posty

Gość beatka89

Witam! Kocham się z chłopakiem (stosunek przerywany) już od ponad 1.5 roku tą metodą. Ufamy sobie i nie doszło jeszcze ani razu do zapłodnienia, wytrysku we mnie. Kochaliśmy się niedawno i troszkę spermy poleciało na moje wargi sromowe, a resztę-wiekszośc poleciało na brzuch mojego partnera. Czy jest możliwość zapłodnienia? Chyba nie? Wyraźcie swoją opinię na ten temat. Pozdrawiam

stosunek przerywany to rosyjska ruletka i zaufanie nie ma tu nic do rzeczy... a możliwość zapłodnienia istnieje, zwłaszcza jeśli wtedy były twoje dni płodne

Gość Noctua
To prawda stosunek przerywany to naprawdę kiepski pomysł.Niestety mogło dojść do zapłodnieni, jeśli sperma dostała sie z warg sromowych do pochwy( i nieważne jaka ilość).Jeśli nie jesteś w ciąży pomyśl o prawdziwej antykoncepcji.Pozdrawiam.

i najlepiej zrób test za jakiś czas albo idź do ginka... mam nadzieję, że wyciągniesz jakąś nauczke z tej sytuacji, powodzenia! :)

Gość beatka89
jutro ide do ginka. i zaczne brac tabletki :) takie wyjscie bedzie najlepsze i najbezpiecznijsze :)

Gość beatka89
i jest wszystko dobrze :)

Gość podpowiem na te pytanie i
ale stosunek przerywany to nie zabezpieczenie, nie wiem czy wiesz ale z penisa i tak wydobywa sie plyn w nim rowniez znajduja sie plemniki wiec Twoj partner nie musi miec w tobie wytrysku zebys byla w ciazy idz do ginekologa, zrob badania to Ci dobierze odpowiednia metode