Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malvi

ból jajnika i upławy..co to może byc? ciąża?

Polecane posty

Gość malvi

Sprawa wygląda bnastępująco, biore yasminelle od jakiegos czasu, tolerowalam je dobrze. oststnio jako ze wymiotowalam to kochaoal sie z prezerwatywa. nie pekla ani nic. potem mialam krwawienie z odstawienia, tak jak zwykle z tym ze wiecej krwi. a teraz jestem juz na 2 tyg nowego opakowania i zaczal mnie bolej lewy jajnik, od 3 dni tak jest, do tego mam wiecej tego sluzu. schizuje sie bardzo, ze to ciaza....wiem ze moze wyda wam sie to idiotycze, ale poprostu sie boje :(

Gość malvi
odpowie mi ktoś? proszę :(

Gość malvi
naprawde nikt mi nie pomoże?

to idz do lekarza skoro sie boisz. mnie bolal prawy jajnik przed @ i to bylo oznaka ciazy. ale ja tabletek nie bralam juz ponad poltorej roku.

Gość mija30
To wcale nie jest idiotyczne, masz prawo sie dziwić co sie dzieje w twoim organiżmie. W ciązy nie jesteś tu moge cie zapewnić, kochaliście sie z prezerwatywą. Mam jednak wątpliwości czy ten ból to aby na pewno jajnik. Jeśli możesz to opisz jak wygląda ten śluz to moze więcej będzie coś wiadomo.

Gość malvi
wiesz, taki gęsty, biały lepki. nie taki ciągnący. było go dość sporo. Słuchaj, a jak myslisz jak to jest z tymi okresami w ciąży? bo ja oststnio nie zapytalam gina, a wizyte mam za 3 tyg dopiero. Dziękuje za odpowiedzi:*

Gość gość
Witam. Okres spóźnia mi się osiem dni dni płodne miałam dwa tygodnie temu. Okres zawsze mam regularny zrobiłam test wyszedł negatywny. Mam białe upławy, bolą mnie jajniki jak nigdy oraz macica, mam ciągle Wzdety brzuch, czuje jakby mi w srodku wszystko sciskalo, nie mam żadnych objaw zbliżającego się okresu co może mi dolegać? Dodam że jestem umówiona do ginekologa ale muszę czekać kilka dni.