Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uczniaczek

Szczeniaczek uczniaczek - pytanie

Polecane posty

Gość Uczniaczek

Witam. Kupiłam mojemu synkowi szczeniaczka uczniaczka Fisher Price. I tutaj moje pytanie do osób, które mialy z ta zabawką bliższy kontakt :) Po naciśnięciu leci np piosenka "głowa, ramiona, palce nóg..." i się kończy, podczas gdy w rzeczywistoci piosenka ta jest troskę dłuższa. To samo jest z pozostałymi piosenkami i wierszykami, są strasznie krótkie, urywają się nagle, podczas gdy cała piosenka jest normalnie toszeczkę dłuższa. Czy to tak ma być, czy może to jakiś feler fabryczny? Namieszała, ale może wiecie o co chodzi. Mam dla porównania niemiecką wersje i tam te piosenki sa o wiele dłuższe.

u mnie piosenki i wierszyki są bardzo dlugie. czasem sie wkurza,m jak sie to w nocy wlączy i musze czekac az cholerstwo przestanie grać. widocznie masz cos popsute. zwróć to do sklepu.

U mnie również piosenki są długie, są w całości. Zazwyczaj piesek który jest w pudełku (tak jak w sklepie) to wtedy gra urywki piosenek. Po wyjęciu pieska piosenki są w całości. Chyba, że faktycznie trafił ci się jakiś felerny.

a jeszcze sprawdz czy z tylu tam gdzie sa baterie nie ma takiej tekturki wlozonej. wyjmij ta tekturke i wtedy powinien grac dobrze :D

Gość vvvvvvdfgdg
zrob tak jak pisze mamani jesli nie pomoze zwroc zabawke bylo to głosne jakis rok temu jak kupowalam swojemu synkowi ze byla taka partia

a powiedzcie dziewczyny jak wyprac szczeniaczka? wyjac baterie razem z obudowa i do pralki?

Gość vvvvvvdfgdg
az taki brudny? zepsuje sie to co zasila baterie-trzeba byloby cały mechanizm wykrecac-nie da sie wyczyscic mokra szmatka? albo prac partiami w rekach do pralki to napewno nie

no brudny, brudny... moja corcia slini sie strasznie, no i chrupki kukurydziane wszedzie sa oczywiscie wbite na amen sprobuje z vanishem no i jakos partiami go wyprac... dzieki

Gość uczniaczek
O jacie,dziewczyny,faktycznie nie zauważyłam że z tylu jest taki papierek do wyciągnięcia! Nie wyciągałam go z opakowania bo synus dopiero ma go dostać a kupiłam już bo był w promocji za 95 zł i nie wiedziałam że cos tam z tylu trzeba wyciągać. Dziękuję bardzo za pomoc- wyciagłam go i już gra normalnie :)

Gość dizel
wlacz normalna wersje guzikiem wylacz opcje demo:)

Gość gość
Z tyłu tam gdzie są baterie jest miejsce, a właściwie dwa, w których wczesniej były tektury odcinające prąd z batrii. U mnie uczniaczek śpiewał piosenki do połowy ale wsunąłem tam cieńki wkretak płaski. To pomogło i uczniaczek działa prawidłowo. To może działać jak reset. Pozdrawiam.

Gość gość
Jak wyżej, jeden otwór po włożeniu kartonika odcina zasilanie baterii, drugi otwór po włożeniu i wyjęciu np wkretaka mamy demo, cała wersja. (klik-> demo-> klik cała ->klik demo ->cala wersja itd....)

Gość Kuzyn
Wkładam wkrętak w otwór i ciągle jest demo. W zasadzie nie ciągle. Niekiedy zagra kilka całych piosenek.

Gość gość
pewnie leci Ci wersja demo musisz przestawic na normalna

Gość Kuzyn
Tak, jest demo. Ale niezależnie od tego niekiedy gra normalnie. Wciskałem śrubokręcik do otworu nad bateriami i słychać było "klik" jakiegkoś przełącznika/kontraktonu. Niestety za każdym razem było demo. Zostawiam misia i po jakimś czasie gra całość. Wystarczy przełączyć przycisk z przodu i znowu demo...

Gość gość
Czy ktoś kupił ten na dobranoc? Warto?