Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość demiii

dziewczyny czy wy tez tak macie?

Polecane posty

Gość Moarndii
moze tylko raz puścisz sie wodzom fantazji

Cały czas to robię, ale nie wymaga to nikogo poza moim mężczyzną. >=P

Gość leosia_czrna
A ja też tak mam do tego penis faceta też ogromnie się ślini. Jak dochodzi do wytrysku to ze mnie wylewa się strasznie dużo \"kisielku\" plama na 10 cm czy to normalne?

Gość jaa16
jak robilem dziewczynie palcowke to cipka byla wilgotna mi to nie przeszkadza wrecz przeciwnie kreeeci mnie to. Nie przejmuj sie takimi detalami

Gość gość Przyrodniczka
Po raz pierwszy ściągnełam majtki w obecności mojego chłopaka żeby się kochać z Rexem. Siedziałam na skraju tapczanu na którym zawsze się kochamy. Rozłożyłam nogi a Rex zaczął mnie wylizywać między nogami było mi nieziemsko przyjemnie. Po około 10 sek. Przełożyłam przednie łapy Rexa ponad moimi udami i czkałam aż mi wsadzi, zanim Rex skończył we mnie przeżyłam ze dwa orgazmy.

Gość lubię oral
Bardzo lubię jak moja dziewczyna ma mokro w majtkach, najczęściej to się kończy tak że zdejmuje jej majteczki i robię porządną minetkę

Gość gość
Dziewczyno to jest najlepsze uczucie w życiu jak pięściaz się z „suczką” i ściągasz jej mokre majteczki od śluzu wtedy stoi mi na maksa. Gorsze jest to jak wale „suke” w aucie i dostaje squirta wtedy jest z******ty problem bo trzeba sprzątać, od huja roboty dlatego mam auto se skórą. Ale jesteś młoda i wszystko przed Tobą. Jak cię koleś kiedyś dobrze dojedzie to też pewnie zrobisz squirta i będziesz wyć z rozkoszy, to obaczysz dopiero co to „wilgoć” pomyślisz że się wysikalas podczas rżnięcia heeh.

Gość gość
Że jakaś przejmuje się tym co jest naturalne przy podnieceniu to dziwne. Zawsze mam mokre majtki przy pieszczotach w bieliźnie. Przecież każdy mężczyzna wie, że przed stosunkiem kobieta zawsze jest mokra u dołu czy ma majtki czy nie.