Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Im so sad...

Mój chłopak nie robi mi niespodzianek ani prezentów....

Polecane posty

Gość Im so sad...

...Poprostu chyba juz taki jest ale mi too przeszkadza ze nie moze sie sam domyslec zby kupic mi kwiaty albo zbrac gdzies....kolżanka mi dzisiaj opowiadała jak jej chłopak w tajemnicy ja zabrał na kolacje wczesniej wszytsko zaaranzował i kupił bukiet wiatów .,..ta poprostu bez okazji....ona czuje sie taka dowartościowana...ja tez tak chce :( czuje sie zazdrosna o to ze ktos inny ma to co ja bym chciała miec od mojego chłopaka:( nie jestem wymagajaca ale zwykle to ja mu cos kupuje:( on mi nic niekupuje wogóle!!!!!!!! ostatnio pozyczyłam od niego 70 zł na zakupy to mi powiedział ze musz mu to szybko oddac bo on zakupów nie bedzie mi do domu robił:/ a przeciez wczesniej podkresliłam ze mu oddam...no nie mnoge juz..kochm go ale chce czegos wiecej od tego zwiazku . i co ja mam z nim zrobić?? jak go przekonac d tego zeby mnie cenił i czasem taka niespodzianke zrobił...????????????????????????????????????????????????

Gość aaww
moze nie ma pieniedzy?

Nie mówcie, że ktoś nie ma 4-5zł na różę raz na miesiąc. :o Mój chłopak jeszcze się uczy i nie zarabia, a zwykle stara się kupić kwiatka. A jak nie, to zawsze mi napisze jakiś śliczny wierszyk (świetnie pisze!, albo cokolwiek innego. Teraz chce mnie zabrać do opery. Chłopak koleżanki, który jest uzdolniony w kierunku plastycznym, więc maluje, szkicuje, rysuje dla niej. A co do tych zakupów... To ja bym się nieźle wkurzyła. I w życiu mu złotówki na np. bilet nie dała + dodatkowo stwierdziła, że biletów mu nie będę sponsorowała... Ja chyba nie wytrzymałabym w takim związku. :o

Gość kobieetta
Dlaczego baby ciagle mysla o prezentach i zabieraniu ich gdzies. Czy wam nei wystarcza sama obecnosc waszego niby przez was kochaneg faceta,ze musicie dostawac prezenty,musicie byc zabierane na rozne kolacyjki i tam takie rzeczy.Czy jak wam facet kupi cos lub zabeirze to myslicie ,ze wtedy was tak kocha i szanuje a jak tego nie zrobi to na odwrot