Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość randka z hiszpanem

pytajaca124

Polecane posty

Gość randka z hiszpanem

ludzie, denerwuje sie troche bo spotykam sie dzis z Hiszpanem... pomijam caly stres zwiazany ze spotkaniem hehe - juz tak mam - ale wioecie moze jak to jest jesli chlodzi o kwestie placenia za siebie - badx nie? na randkach z Polakami mam zawsze maly problem, bo nie wiem kto ma placic za siebie, a teraz Hiszpan - moze u nich w kulturze przyjal sie jakiszwyczaj jesli o to chodzi? miala ktoras z was takie doswiadczenie? pewnie i tak bede chciala za siebie zaplacic ale moze akurat ktos z was moze mi doradzic:)

o hej ja z moim Hiszpanem mam taki uklad raz On raz ja ale na pierwszych spotkaniach on placil :)

Gość randka z hiszpanem
czyli widze ze ta kwestia jest u nich taka sama jak u nas:)dzieki wielkie:)

doladnie mozesz mi wierzyc ze jak zobaczy ze bedziesz chciala sama za siebie placici to nabijesz sobie dodatkowe punkty ;)

za mnie placil brazylijczyk wiec mysle ze hiszpan moze tez chcic za Ciebie zaplacic;d;d

Gość randka z hiszpanem
ooo to dzieki za dobra rade, skorzystam :P boje sie tylko że się z nim niedogadam... od ponad roku nie ucze sie angielskiego tylko niemieckiego(nietsety) - i co za tym idzie moj ang sie pogorszyl heh, no ale moze damy jakos rade:P