Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Catch Me If You Can

Nie mogę mieć dzieci... Skazana na samotność?

Polecane posty

z tego co wiem, to ciąża wcale nie jest tak różowym okresem w życiu kobiety. po drugie znam kogoś, faceta, co nie chciał i nie chce mieć dzieci- z tego powodu rozsypują sie jego związki od lat. Ja z kolei nie spotkałam na swojej drodze faceta, który chciałby mieć ze mna dziecko , żaden nie chciał, bo żaden nie czuł sie dojrzały. ehh. musi trafic swój na swego, widać jeszcze Twój czas nie nadszedł.. ale spokojnie, [prędzej czy później znajdzie się ta własciwa osoba :)

Gość askaaaaaa
aler nei kazda kobieta zle znowi caze, dlaczego od razu sie uprzedzacie ze bedzie strasznie? jak bedziecie tak narzekały to z pewnoscia nie bedziecie sie czuły dobrze.

Gość he he he
no ale dobrze cz niedobrze to na pewno nie sa najpiekniejsze miesiace w zyiu kobiety, bez przesady :O ja np chcialabym wiedziec jak to jest miec penisa :P i co, nie dowiem sie nigdy , za to mam penisa partnera ze tak powiem w czasie seksu i jest ok :P tak samo ty, nie dowiesz sie jak to jest byc w ciazy ale dziecko miec mozesz

Gość Tony
Hey "catch me" , napisz swój email to coś Tobie powiem.

Gość różnie bywa
Trafiałaś na tych niedojrzałych męzczyzn niektórzy nie chcą mieć dzieci- np pewna grupa panów po rozwodzie którzy juz mają dzieci, czasem nie chcą miec nowych wdowcy, albo karierowicze, ktorzy nie potrzebuja dzieci powiem tak: coraz wiecej kobiet ma problemy z płodnośćią, wiele jest takich przypadków jak Ty ale są in vitro, mozna dziecko adpotować tak ze niekoniecznie musisz byc sama bez meza i dziecka, jestes młoda, wszystko jest mozliwe ja mogłabym adoptować dziecko, bo te niechciane dzieci też nie są skazane na samotność, to trudna decyzja ale wiele par ją podejmuje, w ogole w życiu róznie bywa i życie pisze własne scenariusze!

Gość
Ci co chcą mieć dzieci, racze z Tobą nie będą. Ale jest sporo takich co ich mieć nie chce. Albo już mają, bo po rozwodzie, bo po wpadce etc. carramba => tia, odwróc sytuację. Bezpłodny facet, i baba co chce mieć dzieci odchodzi... Nie kochała naprawdę? Geny są silniejsze od "miłości" moja droga.

uppp podnosze Tony a coz ciekawgo mozesz powoedziec?

nie prawda autorko że będziesz sama, zawsze dziecko mozna zaadoptować, jak facet prawdziwie cie będzie kochał to to zrozumie...

Gość
Vampire => rozumiem pierwszy się zgłaszasz? :P

gdybym kochał autorkę tamatu to wiesz mi ze bym się zgodził, moja ex jak jeszcze nie była ex:P tez mi kiedyś mówiła że moze nie miec dzieci przez zaburzenia jakieś hormonalne czy coś, i wtedy podjełem decyzję ze nie musi sie martwić jak cos zaadoptujemy jak przyjdzie zcas, no ale ja ją bardzo kochałem, zresztą - ona zostawiła mnie:P:P:P:P

Gość tatus
a ja poszukuje takiej kobiety która pokocha moje 2 cureczki i tatusia

Gość cureczki sa z toba czy matka
dzieci??

Gość tatus
mam dwie śliczne i kochane cury a z matka jestem w takcie rozwodu i chce jak najlepiej dla moich księzniczek

Gość cureczki sa z toba czy matka
no to nie dla mnie uklad, gdyby dzieci były z tobą to tak:)

Gość nananananananananaaa
tatus na pewno masz cury ? :o

Gość tatus
dziewbynki sa zmna matka poszla w swiat po 3 latach malzenstwa stwierdzila ze woli kobiety a ja niedopuscil bym na to by moje córki na to patrzyly sa ze mno i jestesmy szzcesliwi a matka mieszka z kochanka wygloda to na patologie ale ja niedam zniszczyc naszej rodziny i chcial bym poznac kobiete nomalna która chce miec dzieci

Gość a1b2c3d4e5f6g7h8i9j0
ile masz lat i ile lat mają twoje córki?

Gość onkel dobra rada
kobieta,która nie może mieć dzieci,nie właduje go w niechcianą ciążę i w bachory,toż to prawdziwy klejnot i skarb dla mężczyzny,och,żebym był młodszy.......

Gość tatus
1,4miesace 3latka a ja 30

Gość do tatusia
po pierwsze skorzystaj ze słownika zanim cokolwiek napiszesz, a po drugie z takim podejściem jakie prezentujesz (chcę jak najlepiej dla moich księżniczek), masz szansę na związanie się co najwyżej z jakąś desperatką :? normalna kobieta nie chce być darmową opiekunką cudzych dzieciaków, musi mieć poczucie, że to ona jest najważniejsza dla mężczyzny. mój mąż ma dwoje dzieci, które wspólnie wychowujemy, ale gdyby choć raz dałby mi odczuć, że jestem na drugim miejscu, wiałabym od niego gdzie pieprz rośnie.

Gość to rrr1y
Bez problemu znajdziesz fajnego faceta który nie chce mieć dzieci....nigdy !!!! Bardzo wielu facetów nie chce mieć dzieci i chcą się związać z kobietą która nie wrobi go w niechciane ojcostwo. Ich marzeniem jest bezpłodna kobieta nie pragnąca dzieci., bezpłodna znaczy bezpieczna, Nie chce facet dzieci to znaczy że nie chce, nigdy i już. Ale tu wychodzi twoja strategia, tobie nie chodzi o rodzinę bez dzieci, ty kombinujesz jak mieć dzieci choć sama ich nie możesz mieć. I jak tu zaufać takiej kobiecie, która najpierw zwiąże się z facetaem, a potem chce ...adopcji, i wymaga od niego i oczekuje chce wrobić go w coś czego on nigdy nie chciał i uczciwie uprzedzał o tym. I jeszcze gadanie o tym...że jak kocha to musi się zgodzić na dzieciaka ., choćby na adopcję. Świństwo to wobec tego faceta.

Gość ty z rrr
Pierdolisz. To, że kobieta nie może mieć dzieci biologicznych, nie oznacza automatem, że ich nie chce! I jeśli facet uważa, że niepłodna/bezpłodna kobieta=kobieta, która nie chce być matką, to jełop z niego i tyle. Nie ma w tym żadnego oszustwa. Dziewczyna nie może mieć dzieci swoich, ale chce mieć dzieci w ogóle. Facet to przyjmuje albo nie.

Gość joannabieniek19a@interia.pl
Ja takze nie moge miec dzieci. Napisz jak chcesz pogadac!

Gość Viz z wrocławia
Dość zagmatwany temat. W sumie każdy powinien szukać drugiej połowy, zgodnie z interesem obojga. To tylko kwestia dogadania .... no i uczucia. Są ludzie, którzy nie chcą mieć dzieci. Są tacy co nie mogą, ale chcą. Są tacy co mają, i sa samotni. Pomyśleć czego się chce... i szukać. Ja też o tym myslę, czego tak naprawdę chcę, i jak to pogodzić. Gdyż niedługo, prawdopodobnie przejmę opiekę nad malutką córeczką (matka - była żona - sfiksowała). Zastanawiałem się, czy nie było by właśnie dobrym rozwiazaniem, poznać kobiete, która nie może mieć dzieci, ale dziecko by mogła pokochać. Wiem że to nie to samo... ale zawsze jakieś wyjście. No i po prostu prawdziwy dom. Co o tym drogie Panie myślicie ? Zastanawiam się czy wiele jest takich kobiet.

nigdy nie trac nadziei , pamietaj ze kazdy czlowiek od Boga pochodz .Modl sie o dziecko. Jedz do Medziugorie tam jest specjalne miejsce gdzie modla sie ludzie o dzieci i sa wysluchiwani.