Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wolę PiS

To zidiocenie czy ogłupienie Polek ? JA tego nie rozumiem, a WY ?

Polecane posty

A może wychodzą na jaw ukryte PO-trzeby ? \"Co olsztynianie sądzą o Czesławie Małkowskim, prezydencie oskarżonym o molestowanie urzędniczek i gwałt? Głosy są podzielone. Najciekawsze, że za odwołaniem Małkowskiego z urzędu jest więcej mężczyzn niż kobiet - wynika z sondażu zleconego przez Platformę Obywatelską. Jak się okazuje, odwołania prezydenta Olsztyna domaga się 48 procent mężczyzn i 32 procent kobiet. Przeciw jest 33 procent mężczyzn i 55 procent kobiet. \" - dziennik.pl

Gość wolisz siku
??

Gość famm .
po pierwsze ciekawe gdzie tez sondaz byl robiony.. pod obora? po drugie Polki dopiero 90 lat maja prawo glosu wiec nie sa ,,stara demokracja,, po trzecie pranie mozgu przez kosciol, posluszenstwo wobec mezczyzn i takie tam moze to panie po 50 tce glownie sie wypowiadaly? wychowane w innej epoce..

Gość sad but true.......

ja rowniez jestem ciekawa jaki byl dobor proby... bo jakby nie bylo, Polka Polce nierowna. czytalam ten artykul jakas godzine temu i rowniez bylam w lekkim szoku. zreszta nie ma sie co oszukiwac, kobiety to nie sa jakos wybitnie solidarne osoby, niestety :( nie mowie o wyjatkach, to logiczne, ale ogolnie rzecz biorac to cala ta \'solidarnosc jajnikow\" to pic na wode, fotomontaz... dlatego szok byl u mnie tylko \"lekki\".

rzady PO to najlepsze co się przytrafilo Polsce w całej jej historii. nawet Piłsudski to przy PO betka.

Gość faktycznieeee
Też chętnie dowiedziałabym się o co chodzi. Na pewno nie chciałabym mieć takiego prezydenta, myślałam że babki potraktują to jak osobistą zniewagę, a tu taka niespodzianka :o

Gość quwertyna
a ja w to po prostu nie wierze. latwo sfalszowac sondaz, wzieli dane z sufitu i tyle

Gość quwertyna
tak wlasnie sobie myslal lewus- debil ktory "robil" ten sadaz to co napisales to chyba prowokacja marna

Gość wolę PiS - wklej porządnie te
linki 😠

Niewłaściwie wklejające się linki, to wina forum, a ni eosoby, która je wkleja. Należy skopiować całość do przeglądarki, usunąć spacje/-ę, i dopiero wtedy ENTER. 😡 nie do mnie, lecz do twórców forum ;)

Gość idź to starej powiedz
albo napisz komenta na interii. Pis is dead AMen i alleluja :D:D:D: Chwała Dońkowi :D

Gość wolę PiS - nie słyszałeś
o skracaczach linków, np. tnij.org?

Gość olimpijka69
Jestem z Olsztyna, jestem kobietą i jestem przeciwko Małkowskiemu, który zhańbił nasze miasto!

Tak, tak ... Chwała Donkowi ... Napisz jeszcze chwała oskarżonemu o gwałt i molestowanie ... Żeby komplet był :o Słyszałem i czasami stosuję, ale oceniłem (czyżby niesłusznie), że ty szybciej usuniesz z adresu jedną spację, niż ja przygotuję i podam skrócony link.