Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niespokojna kaska 23

czy jestem w ciąży

Polecane posty

ostatnio dosc czesto uprawialam seks z moim chlopakiem. zawsze z uzyciem prezerwtywy, jednak ostatnio prawie nie mialam miesiaczki . teraz mam bardzo obfita(tak jak mialam zwsze). jednak na moich brodawkach pojawily sie male guzki(czytalam ze jest to objaw ciazy). przez najblizsze dwa miesiace nie mam jak pojsc do lekarza. jak myslicie, czy moge byc w ciazy??

Gość wszechwiedzacy__czesio
jak masz miesiaczke to jak masz byc w ciazy?

Gość niekoniecznie
miesiączka jest objawem ze nie jest się w ciąży, Czytałam gdzies ze w pierwszych miesiącah moga pojawic sie plamienia ale nie obfite więc mysle ze spokojna glowa;)

no ale co z tymi piersiami?? chyba ze panikuje i daltego tak mi sie wydaje. no a z ta miesiaczka to czytalam ze mozna miec jak sie nawte zajdzie w ciaze

Gość niekoniecznie
kiedys też sie obawiałam i miałąm urojenia ze mam jakies guzki na piersiach i mi sie wydawało ze za często chodze do ubikacji;p a z tą miesiączką to tak jak mówie moze byc ale słabe plamienie wiec mysle ze narazie mozesz byc spokojna a zawsze mozesz zrobic test ciązowy

jest to zarowno objaw ciazy jak i mieszaczki. jesli sie boisz to zrob sobie test

Gość niekoniecznie
Wszechwiedzący Czesiu:) sądze ze grudki w opiersiach nie sa objawem miesiączki. Takim objawem są obrzęknięte i bolące piersi

a skad moge wiedziec o jakich rudkach pisze. przeciez nie widze ich. alei tak to o nicym nie swiadczy. miech sobie zrobi testa i bedzie miala pewnosc

no to juz nie wiem . moze po prostu mi sie wydaje ze jest inaczej niz zwykle ?? czyli NA PEWNO nie moge byc w ciazy skoro mam obfite krwawienie?

Gość niekoniecznie
tak mi się wydaje więc spokojna głowa ale test zrób dla pewności

ok. dzieki