Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Misia-1983

Bierzecie witaminy w tabletkach?

Polecane posty

nie biorę, nie wierze w takie \"zestawy witaminowe\". W przeciwieństwie do mojego meza :O Jedyne witaminy jakie brałam to feminatal w ciąży. Gdybym miala stwierdzony brak jakiegoś mikroelementu, czy witaminy to brałabym konkretnie, np. Żelazo, cynk, czy witaminę np. A+E Wyznaje zasadę - jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego :)

Gość Eulelka Ka.
ale właśnie takie zestawy witaminowe są bardzo dobre, zwłaszcza dla kobiet w ciąży i dla takich, które chcą później wrócić do dobrej kondycji. Ja po ciąży łykałam Bodymaxa Sport i szybko wróciłam do dobrej kondycji.

Gość gość
Ja biore, ale staram sie tez nie przesadzac i jesli już siegam po suplementy to jednak po takie najlepsze i dostosowane do potrzeb mojego organizmu jak ten suplement http://sklep.noblehealth.com/produkt/provital-activ Znacznie dodaje mi takiego życiowego powera :)

Gość gość
pewnie, sa takie, ktore bez problemu mozna brac w ciazy. Ja takie zamawialam z www.strefalekow.pl w naprawde fajnej cenie, dostawa do domu, wiec i wygodnie

Gość gość
Tak ja biorę, obecnie połozna poleciła mi Feminovit. I w sumie jak popatrzyłam na skład to jest najlepiej zbilansowany

Gość gość
W ciąży brałam Falvit i piłam tran norweski Gal. Zdrowa dieta do tego, wiadomo.

Gość roma88

Miałam niedobory magnezu, straszne skurcze nóg i dlatego kupiłam lek z magnezem Laktomag B6, rewelacyjny , duża dawka magnezu, witamina b6 do tego. Nawet dzieciom można podawać od roku życia, ma przyjemny bananowy smak http://amara.pl/produkt/laktomag-b6/

Gość makaronowa

Całą ciążę miałam bardzo  dobre wyniki, dlatego brałam tylko mama dha premium skład dobrze zbilansowany, jest tam wit D , kwas foliowy i DHA.  Przy dobrych wynikach nie trzeba wcale brać wszystkich możliwych witamin ;)

Jeśli chcesz mieć prawidłową florę bakteryjną to zażyj najlepiej Narum Caps. Podstawowa wersja probiotyku zawierająca tylko bakterię Lactobacillus acidophilus Er-2 szczep 317/402 Narine. Suplement diety „Narum” w kapsułkach służy do utrzymania składu i aktywności biologicznej prawidłowej flory jelitowej u dzieci i dorosłych.