Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LadyPretensja

O czym jest ta piosenka?

Polecane posty

Jesli mozecie to napiszcie mi o czym jest ta piosenka(tak w skrocie) Dziekuje serdecznie:) If I were a boy Even just for a day I’d roll outta bed in the morning And throw on what I wanted then go Drink beer with the guys And chase after girls I’d kick it with who I wanted And I’d never get confronted for it. Cause they’d stick up for me. [Chorus] If I were a boy I think I could understand How it feels to love a girl I swear I’d be a better man. I’d listen to her Cause I know how it hurts When you lose the one you wanted Cause he’s taken you for granted And everything you had got destroyed If I were a boy I could turn off my phone Tell everyone it’s broken So they’d think that I was sleepin’ alone I’d put myself first And make the rules as I go Cause I know that she’d be faithful Waitin’ for me to come home (to come home) (Chorus) It’s a little too late for you to come back Say its just a mistake Think I’d forgive you like that If you thought I would wait for you You thought wrong (Chorus) But you’re just a boy You don’t understand Yeah you don’t understand How it feels to love a girl someday You wish you were a better man You don’t listen to her You don’t care how it hurts Until you lose the one you wanted Cause you’ve taken her for granted And everything you have got destroyed But you’re just a boy

Gdybym była chlopakiem nawet gdyby tylko przez dzien wytoczyłabym sie rano z łóżka i wrzuciła na siebie cokolwiek i wyszła Pić piwo z kumplami i uganiać się za dziewczynami zrobiłabym to z kim bym chciala i nigdy bym nie została nakryta bo oni by mnie kryli Gdybym byla chłopakiem Myślę że mogłabym zrozumieć Jakie to uczucie kochać dziewczyne I przysięgam że byłabym lepszym facetem Słuchałabym jej Bo wiem jak to boli Kiedy tracisz jedynego którego pragnełaś Ponieważ on uznał Cię za coś zagwarantowanego I wszystko co miałaś zostało zniszczone Gdybym była chłopakiem Wyłączyłabym telefon Powiedziała wszystkim że jest zepsuty Żeby mysleli że sypiam sama Postawiłabym siebie w pierwszej kolejności Wymyslała zasady na poczekaniu Bo wiedziałabym że ona będzie wierna, czekając na mój powrót do domu,do domu Gdybym byla chłopakiem Myślę że mogłabym zrozumieć Jakie to uczucie kochać dziewczyne I przysięgać że będę lepszym facetem Słuchałabym jej Bo wiem jak to boli Kiedy tracisz jedynego którego pragnęłaś Ponieważ on uznał Cię za coś zagwarantowanego I wszystko co miałaś zostało zniszczone Jest trochę za późno dla Ciebie na powrót Mówiąc że to tylko błąd, myśląc że Ci wybaczę tak po prostu Jeśli myślałeś że na Ciebie poczekam To byłeś w błędzie Ale jesteś tylko chłopakiem Nie rozumiesz I nie rozumiesz,oh Jakie to uczucie kochać dziewczynę Kiedyś jeszcze bedziesz żałował że nie byłes lepszym facetem Nie słuchasz jej Nie obchodzi Cie jak to boli Póki nie stracisz tej której pragnąłeś Bo myślałeś ze masz ją zagwarantowaną I wszystko co miałes zostało zniszcone Ale jesteś tylko chłopakiem :PNie wiem czy to jest tekst dosłowny bo w necie znaleziony

refren np Jesli bylabym chlopakiem mysle ze moglabym zrozumiec jak to jest kochac dziewczyne przysiegam, bylabym lepszym mezczyzna sluchalabym jej bo wiem jak to boli kiedy tracisz kogos kogo chciales... itp itd...

Gdybym była chłopcem Chociazby przez dzień \"sturlałabym\" się z łożka i poszła pić piwo z chłopakami i uganiac się za dziewczynami Zrobiłabym to z kim tylko by chciała i nigdy nie zostałabym z tego rozliczona Bo chłopaki trzymają ze mną Gdybym była chłopcem Myślę że byłabym w stanie zrozumieć Jak to jest pokochac dziewczynę Przysięgam, byłabym lepszym facetem Słuchałabym jej bo wiem jak to boli Kiedy tracisz tego na którym ci zależy bo uważa cię za cos oczywistego i niszczy wszytko co miałaś Gdybym była chłopcem Wyłączyłabym telefon Powiedziałabym wszystkim że się zepsuł aby mysleli że dziś spała sama Połozyłąbym sie pierwsza i ustaliła zasady bo wiem że ona byłaby wierna i czekała na mnie aż wrócę do domu Zbyt za późno byś wrócił mówiąc że to pomyłka myśląc że tak po prostu ci wytłumaczę myliłeś się Ale jesteś tylko chłopcem i nie rozumiesz jak to jest kochac dziewczynę chciałbys byc lepszym facetem nie słuchasz jej nie obchodzi cię jak to boli dopóki nie stracisz tego na czym ci zalezy bo uważasz to za oczywiste i wszystko co miałeś zniszczyłeś ale jestes tylko chłopcem.... bardzo proszę, piekna piosenka;)

wybaczę nie wytłumacze przepraszam za błąd. Tłumaczenie koleżanki wcześniej też jest ok dosłowna interpretacja może wyglądac róznie ale wiadomo o co chodzi;)