Zapent 2 Napisano 14 godzin temu Na tym forum to 60 lat a srednia bodycount (u polek) to 20 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 56 Napisano 13 godzin temu Mój wiek: 38 lat Mój bodycount: 0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 770 Napisano 12 godzin temu 2 godziny temu, Zapent napisał: Na tym forum to 60 lat a srednia bodycount (u polek) to 20 Ciesz sie ze nie 80. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 8 Napisano 8 godzin temu 3 godziny temu, Onaaaa napisał: Ciesz sie ze nie 80. Anastazje 1800 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 770 Napisano 8 godzin temu 25 minut temu, Fajny ten sen tak napisał: Anastazje 1800 Przerażające Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
likwidator podludzi 3 Napisano 7 godzin temu dlatego włąśnie jestem zdania że forvm powinno być zamknięte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Proboszcz 32 Napisano 7 godzin temu Dzieci odlecą świat uwiązane grazkom do pasa Grażyny zostaną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
likwidator podludzi 3 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Proboszcz napisał: Dzieci odlecą świat uwiązane grazkom do pasa Grażyny zostaną Brzmi jak fragment jakiegoś tekstu, może poezji? Jeśli to Twoje słowa, to bardzo ciekawe. Czy chciałbyś kontynuować ten wątek, czy może poszukujesz inspiracji do rozwoju tej myśli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 404 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 7 godzin temu, Zapent napisał: Na tym forum to 60 lat a srednia bodycount (u polek) to 20 tak 60 lat jest jak francuskie wino. zna odpowiedzi na wszystkie pytania, zna zycie i umie z dwiema 20tkami na raz Edytowano 6 godzin temu przez Nemesio Cervantes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach