Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie ma co mówić nie

Obecnie najładniejsza znaną Polką jest Doda

Polecane posty

Gość nie ma co mówić nie

świadczy to o tym że polki ogólnie uroda nie grzeszą - wśród ślepców jednooki jest królem :o steczkowska, kayah, drzyzda, m, kaczyńska, pieńko - to dominujący w PL typ urody

Gość ..................ponawiacz.
ponawiacz najśliczniejsza:classic_cool: bo ponawiacz ślczniunia ze masakrunia:classic_cool:

Gość Doda to po prostu
SKARB NARODOWY !!!

Gość no własnie ja się tylko boję
co będzie jak doda się zestarzeje, do 30-ki niedaleko, czy znajdzie się godna nastepczyni? :(

chyba Cie pogieło, ona nawet nie jest ładna a co dopiero piękna, bez tony makijazu jest przeciętna. Jest mnóstwo pieknych Kobieta jak Trzebiatowska, Magda Cielecka, nawet aktorki starsze od Dody o 20 lat typu Grazyna Wolszczak sa piekniejsze

Gość nie masz gustu breee
to właśnie trzebiatowska jest pudernicą a wolszczak tak przeciętna że aż pospolita ( kinol też ma jak karucela robiony zresztą u chirurga plastycznego co sama przyznała) Doda dla twojej wiadomości bardzo dobrze wyglada bez makijau, były kiedyś foty na onecie i ludzie komentowali że duzo fajniej niż z makijażem :P

Gość igusiasia
ona jest przepiekna-ma swoj styl, jest prawdomowna i nie udaje jak inne gwaizdunie aby przylizac sie publicznosci. jedziesz doda jedziesz. w koncu krolowa jest tylko jedna !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość nie zgadzam się
ona jest zrobiona, ma makijaż i operacje plastyczne za sobą, a ty jesteś osobą, która daje sobie wmówić różne nieprawdziwe rzeczy

Gość trutr
przybylska!!

Gość gdsgs
socha!! cichopek badź co bądź jest ładna

zastanawia mnie dlaczego nikt nie widzi jaka doda jest kiczowata. może i robi wrażenie ale tylko chwilowe, po kulturze u niej śladu nie ma... wydaje się wam że doda jest prawdziwa i się nie podlizuje.sama się do tego przyznała

Gość gtdegds
ale w dodzie i tak najbardziej denerwuje mnie jedna cecha - to ze jest taka pewna siebie, to jest az niesmaczne. mozna siebie lubic, ale to co ona robi to jest porpstu obrzydliwe:O

Obecnie najładniejsza znaną Polką jest Doda } :D:D:D Dobre. Mnie tam Doda nie denerwuje.

Gość opusnik
ta żona od Wiśniewskiego jest ładniejsza od Dody

Gość Doda jest tandetna
a w dodatku chamska. Gratuluje gustu! Pewnie na drugim miejscu najpiekniejsza jest Jola Rutowicz, druga gwiazda w rozach i lateksie.

Gość Rodzyna
doda jest fajowa

Gość samaEwusia-lat44
tak,to prawda,można dodę lubić albo nie,można słuchać jej piosenek albo i nie,ale jest kobietą przepiękną.ma styl,klasę.czasami stara sie przekonywac,ze jest niegrzeczna,chamska,ale to tylko poza,gdyby była faktycznie taka perfidna i chamska,nie byłaby dzisiaj tam gdzie jest,i nie miałaby tego wszystkiego co ma.doda-jestes cudna.

niech sobie będzie taka jaka jest i się nie zmienia. tylko proszę chrońcie mnie przed jej piosenkami bo nie mogę. przecież TO (ET) w ogóle głosu nie posiada przyzwoitego

Gość mikimki
wszyscy krytyknanci-podajcie definicje piękna.......nie istnieje ... doda jest mila dla oka i tyle w temacie.grunt to nie oklamywac samego siebie.co mnie interesuje jej intelekt,kultura i reszta.patrze i widze - cieszy oko.wasze tez cieszy tylko trudno sie przyznac.. :)

no mojego nie cieszy. pooglądaj sobie powyższe zdjęcie. niedługo uznam że jednak urlop nie służy a powinno być na odwrót

Gość ale z was zazdrosne pipy
"Bez pudru i tuszu też wygląda ślicznie poniedziałek 27 sierpnia 2007 08:20 Doda pokazała się bez makijażu Gdy ładna, zgrabna dziewczyna przechodziła przez halę warszawskiego lotniska, tłum facetów zamarł z wrażenia, a kobiety rzucały jej zawistne spojrzenia. Ale mało kto od razu rozpoznał w tej młodej kobiecie Dodę! Bo bez makijażu wyglądała pięknie, ale... inaczej - pisze "Fakt". http://www.dziennik.pl/zycienaluzie/article51049/Doda_pokazala_sie_bez_makijazu.html A tu macie zdięcie Dodzi bez makijażu http://bi.gazeta.pl/im/1/5317/z5317251X.jpg pokażcie swoje obleśne twarze, porównamy :)

ma ładną twarz ale...."styl i klasę"?????????/ now ybaczcie :/ przeciez to jest chodzące zaprzeczenie klasy i elegancji

Gość Iwaaaa
Ogladalam wczoraj gazete w ktorej pokazane zostaly gwiazdy bez makijazu. Doda moze nie tak piekna jak z makijazem ale ladnie wygladala...

Kur...wa ale gust!! same pewnie tez wygladacie jak ta cala debilka w polowie sztuczna,z wielkimi tipsami!!