Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sama11

Mam blokadę psychiczną i brzydzę się nie umiem zrobić loda

Polecane posty

Gość tebrast
zgadzam się z osobą powyżej...

Kobieto ale Ty masz rewelacyjnie.Jeseście swoimi pierwszymi partnerami ,wiec seks powinien być dla Was zabawą.Totalny luz bo łączy Was miłość. Masz blokade ok,ale jesli nadejdzie Cie ochota na loda w trakcie seksu to to zrób i tyle,a nie myśl co on pomyśli gdy Mu to zrobisz:P

Gość carramba
zobaczysz jaka to radość ssać mu penisa, lizać i bić się nim po twarzy! jak się spuszcza, pic jego sperme.... albo robic loda w dziwnych miejscach - kino, sala balowa, klatka, impreza.........

Gość taka sama11
słuchajcie, nasz seks jest NAPRAWDE udany, dla każdego to może oznaczać co innego, ale my jestesmy zdowoleni, oboje. Rozumiemy i wiemy to bez słów. Wiem, że tka się na dłuższa metę nie da, nie jestem jakaś wyjątkowo grzeczna czy skromniutka, ale w kwesti loda po prostu mnie ścina totalnie, nawte jak sobie wyobrażam to cos wielkiego w moich ustach to mi się nieco na wymioty zbiera....

Gość no to ja nie rozumiem ...
Czy uważasz, że jak on "na tobie" jak to nazywasz robi seks oralny, zachowuje się jak męska dziwka i kurva? Uważasz, że go to poniża? Uważasz, że on nie szanuje swojego ciała, bo liże cię po twojej dziurze pełnej śluzu i włosów?:O

Gość upupuppupp
zobaczysz jaka to radość ssać mu penisa, lizać i bić się nim po twarzy! jak się spuszcza, pic jego sperme.... albo robic loda w dziwnych miejscach - kino, sala balowa, klatka, impreza.........

Carramba Tyś to jest gorąca dziewczyna. Twój facet to szczęściarz. Jak widać nie wszystkie kobiety takie są. A faceci lubią świntuszyć, tacy jesteśmy, taka prawda. Oczywiście nie wszyscy, pewnie niektórym wystarcza kilkuminutowe figo fago, bez zbędnych ceregieli i na tym koniec. Pod tym względem też się trzeba dopasować, dobrać. No, ale nie zabieram już głosu, bo się nie znam :P.

"ja naprawde nie umiem, wstydze się, każde słowa o seksie mówiące o nim w sposób bezpośredni wydająmi się nienaturalnie brzmiące w moich ustach." Słowo-klucz: NIENATURALNIE Są różne poziomy uważania czegoś za naturalne. Temat seksu jest szczególnie wrażliwy dla kogoś, kto jest w tej sferze mało otwartym , zwłaszcza na słowa. Ne wolno się zmuszać, planować. Próba rozmawiania "na siłę" czy robienia czegoś "wbrew sobie" to złe rozwiązanie. Pytając tutaj spotykasz różne opinie - różne, jak różni sa ludzie i ich doświadczenia. Najlepszym wyjściem będzie, jeśli po przeczytaniu różnych opini... na razie nie zrobisz nic. Po prostu "ten temat" wymaga u Ciebie więcej czasu. Prawdopodobnie przyjdzie chwila, kiedy kolejne kroki prowadzące do celu pokonacie sami, niejako przez przypadek, podczas szczególnie gorącej nocy. Zmiana wstydliwego tematu, na który nie potrafisz nawet nawet szczerze rozwawiac na drugi biegun - czyli "obsesję", że może jestem nienormalna, bo tego nie robię - nie jest Ci potrzebne, a wręcz może prowadzić do tego, że Wasze dla Was w tej chwili udane życie intymne ucierpi na tym najbardziej. Nic na siłę.

Poza tym chyba nie wiesz, o czym mówisz;O On cię chyba nie będzie przyduszał tym kutasem:D Nie musisz go w ogóle wkładać do buzi tak na dobrą sprawę... Wystarczy, że go poliżesz po główce, bardzo szybko, będziesz w niego uderzać językiem, wyliżesz od góry do dołu i zwalisz mu ręką tylko liżąc sam czubek:O

Gość carramba
:D:D odkry łam to w sobie przypadkiem :P a moze on tak na mnie dizala??

Gość taka sama11
ale on z tym nie ma problemu, więc skoro to robi to najwidoczniej tka o sobie nie mysli, nie zamierzam w to w nikać. Moja, jak to ktos okreslił' dziura' nie jest ani pełna sluzu ani włosów, wię cmoże be ztakich uwag, bo chyba oi takich konkretahc tu nie rozmawiamy.... dla mnie na pewno żadną radością nie było by 'bicie sie nim po twarzy' :o

Gość carramba
zdaje ci się .......tez tak kiedyś nie myślałam i wydawało mi się to chamskie, prostackie i kurewskie Ludzi esię zmieniają , ja mam prawie 29 lat i wydaje mi się ze teraz dopiero zaczynam się cieszyc sexem ;) moize i na ciebie przyjdzie pora

Gość tebrast
a co masz tam motylki?! hahaha spadam stąd bo tarce tu sówj czas :)

heheehehe najpierw sie loda naucz robić a potem myśl o smaganiu penem:P

Gość carramba
kiedy pierwszy raz połknełam jego sperme tez było to dla mnie dziwne al eni eobrzydliwe i nie straszne :P Mysle ze trzeba się nastawic psychicznie i otworzyc na nowe...

Gość tebrast
carraamba bo kobiety koło 30 sa w pełnym rokwicie seksuanym. Wiem z doświadczenia :)

Gość taka sama11
Szukanie dziury w całym - dziekuję za ta wypowiedź! Może to jest to, czego potrzebowałma usłyszeć? nie wiem.... carramba - jestes jedną z nielicznych tu osób, która się nie nabija z teog, co piszę a stara zrozumieć o co mi chodzi...dziękuję... heh....

Gość carramba
a może najpierw posmagac tu i tam, potrzymac, pobawić się a potem zabierac za lodzika????? ha?

" odkry łam to w sobie przypadkiem a moze on tak na mnie dizala??" Na pewno także jego zasługa. Niektórzy ludzie potrafią wyzwalać w drugich różne uśpione cechy. Nie wystarczy otwartość jednej strony, druga też musi to w sobie mieć, ale nieraz potrzebuje chyba właśnie takiego kogoś, kto odkryje ten obszar, wydobędzie to z nas. Ale naprawdę, jak dwojga ludziom zależy na sobie, to powinni to wyrażać w pełni, a nie spełniać jakiś przykry obowiązek, czy nawet nie przykry, ale z czasem pewnie nudny.

Gość carramba
nie widze powodu zeby sie nabijac, serio wkurzające jest to ze człowiek ma problem, pisze o tym, wyrzuca z siebie a przyjdzie jakiś xxxxxx i wcośnie swoje 3 grosze..nic nie warte zresztą

Jassssssne:D Bo ty nie masz włosów na cipie i nie masz śluzu:O Wiesz, wygląda na to, że faktycznie masz jakieś zaburzenia:O Albo po prostu jesteś skończoną egoistka, która lubi brać, jak jest jej przyjemnie, ale sama nie chce nic dawać. Albo po prostu jesteś kłodą, której nie podnieca ciało kogoś, kogo kocha. Albo go nie kochasz tak, jak kobieta kocha mężczyznę. Może mylisz uczucia... Wierz mi, sama mam 24 lata i jestem dziewicą. Pewnie nawet jestem starsza od Ciebie:O Ale nie wyobrażam sobie, jak można się brzydzić kogoś, kogo się kocha:O To nie jest normalne. Dla kobiety powinno byc przyjemne patrzenie na oznaki podniecenia mężczyzny, na jego penisa, na to, jak wycieka z niego sperma, na to, jak reaguje całe jego ciało. Jeśli dla ciebie jest to obrzydliwe, to masz nie tylko Ty masz problem, ale ma go tez twój mąż:O

Gość całkowicie czarny kot
@ autorka - poczytaj, pooglądaj i sama dojdź do wniosku czy cię to ciekawi i czy ci sie to podoba :-) nic na siłę:-)

Gość taka sama11
nie wiem, dla mnie miłość i z tym związany seks wiąże się z jakimś romantyzme, tajemniczościa, upojeniem, szacunkiem wzajemnego ciała.... WSzystkie te sprawy, które wykraczają poza tą 'kulturę ludkziego seksu' a wkraczają w swerę zwierzęcego, prostackiego i typowego dla domów publicznych zachowania, po prostu mnie przerażają.... :(

Gość carramba
to moz e nie rób tego na siłę? po co? wszyscy to robią to i ja musze...tak sobi epomyślałas?? a ze nie lubisz, nie chcesz, nie potrafiisz - to wydaje ci się to nienormalnem i szukasz w tym problemu daj sobie luz, rób to co lubisz Wszystko w swoim czasie, kiedy ty o tym zdecydujesz, moze odkryjesz za jakis czas ze to fajne i uwielbiasz to robic? spokojnie........ a jak nie? to nie! i świat się nie zawali :D:D a najgorzej sie jest zmuszac do czegoś, dopiero wtedy mozesz nabrac wstrętu, odrazy :O nie radze!! nic na siłe!

To wyobraź sobie, że w domach publicznych ludzie tez kopulują, tzn. robią to, co ty i mąż- wkładają kutasa w cipę i posuwają:O Wiesz, ty sama nie masz szacunku do swojego ciała:( Do ciała swojego męża też nie. A czy nie obrzydza cię to, że sracie? Zupełnie jak zwierzęta, prawda...?

Gość tebrast
dziewczyno seks jest dla ludzi. Dopóki dwoje ludzi robi to co im objgu odpowiada nei ma mowy o perwersji czy dziwkarstwie. Kto towim zdaniem wyznacza garnice tego co jest "normlane"?! Czy np pozycja na pieska jest dla Ciebie normalna? Przeciez tak juz blisko do anala,a anal to tylko geje co? W seksie nic nie musisz, ale tez warto żebys jednak odwiedziła seksuologa bo ewidentnie masz problem ze swoją seksulanością.

Poza tym szczerze mówiąc nie zauważyłam, żeby zwierzęta robiły sobie loda:D Szkoda czasu na takie dywagacje. Po co się zmuszasz do czegoś?:O Nie masz ochoty, to tego nie rób.

Gość taka sama11
ale ja go kocham! i podnieca mnie jego ciało i jego penis również, nie jestem kłodą a włosów nie mam bo sobie golę, czy to tkaie trudne do wyobrażenia???? Ja po prostu nie wiem jak/nie czuję/ nie moge się przemóc/itd. żeby tego penisa włożyć do ust, czy lizac, czy cokolwiek z nim USTAMI robić. To nie jest tak, że ja się go BRZYDZĘ i nawet rekami nie dotykam. Zrozumcie tą istote sprawy.

Gość carramba
no to ja nie rozumiem-----------daj sobie spokój :O:O z tymi komentarzami zupełnie nie na miejscu