Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hija

Czy dać mu czas?

Polecane posty

Gość Hija

Witam. Kiedyś już pisałam na tym forum o moim przypadku... Mój chłopak rozstał się ze mną po 4 latach związku... Minęły już 3tyg od tamtego wydarzenia, a ja nadal nie mogę się pozbierać w całość i go zrozumieć....bo nadal nie wiem dlaczego tak zdecydował... Za każdym razem jak go proszę aby odpowiedział mi co się stało, to on mówi że nie chce o tym rozmawiać, że taką podjął decyzję...chce być sam. A kiedy proszę go aby mi odpowiedział na pytanie czy mnie już nie kocha, to nigdy nie mogę doprosić się odpowiedzi.... Utrzymujemy ze sobą kontakt...piszemy esy...czasem któreś zadzwoni, ogólnie to widujemy się na wykładach....ostatnio pokłóciliśmy się bo znów poruszyłam temat rozstania. Zaczął sie denerwować, krzyczeć itd. Więc stwierdziłam że nie ma sensu go męczyć. Dam mu spokój. Wszyscy nasi znajomi powiedzieli, że przyjdzie taki dzień że będziemy razem...on był za bardzo za mną, i widać że nadal mnie kocha i walczy ze sobą...z tym uczuciem. No i co ja mam myśleć?? Nikt nie wie co mu się nagle stało...wiadomo że nie chodzi tu o inną....ja mogę tylko podejrzewać, że on jeszcze się nie wyszalał.... Jestem rozbita....mam czekać na niego? Dać mu czas?

Gość asiiiikkkkkkkkkkkkk
Skoro odszedl raz bez podania konkretnego powodu to moze to zrobic kolejny raz. Zebys nie cierpiala po raz 2 ... Zacznij zyc bo mozesz zmarnowac swoj czas... I to najlepszy:) Moj wlasnie byl na studiach;)