Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gqwert

czy moge sie spodobac?

Polecane posty

Gość gqwert

nie jestem ani typem pieknosci, ani super szczuplej dziewczyny. mam nadwage z 5 kg, jestem wysoka, mam krotkie wlosy, ubieram sie raczej wygodnie - czyli zadnych szpilek, stonowane ciemne kolory, nic super seksownego i kobiecego. maluje sie, jestem czysta ale nie uwazam zebym byla seksowna. czy z takim wygladaem moge sie spodobac?

Gość hmmmmmmmmchyg
chyba musisz dać zdjęcie....

Gość parkerowa
kazdy znajduje swego amatora; gorzej jesli Ty mierzysz bardzo bardzo wysoko

Gość dziwnie sie pytasz....
skoro mowisz ze 1. jestes wysoka 2. masz tylko 5 kg nadawgi (czyli raczej i tak w normie wygladasz..-da sie w zasadzie zrzucic nawet w m-c) to o co ci chodzi ? krotkie wlosy ...jesli Ci pasuja do twarzy to moga dodawac sekapilu (moja siostra ma cos w stylu rihanny i wyglada zajebiaszczo ..) chodzi o odpowiedni kolor tez no ale tez dobre cieci - czyli fryzjer dalej idz do jakiegos fajnego ciuchadnu - tam masz od groma roznych zajebistych ciuchow .... w roznych rozmiaarach ..ja dzieki temu skompletowalam sobie szafe - mam tyle slicznych slodkich kobiecych ciuchow ze az kazdego dnia milo sie ubierac w cos innego .... kup sobie buty na obcasach ....to naprawde duzo daje ... to wszytsko lezy w Twojej glowie, odwaz sie byc kobieta, pokaz swiatu jaka jestes piekna ....wiesz duzo ogladam tych programow metamorfoz kobiet i ze zwyklej szarej myszki robi sie pieknosc ...roz eksperymenty..jesli masz blokade przedz zbyt odwaznymi kolorami czy wogole ubiorem ...to po malu malymi kroczkami ..np 1 dnia dodaj jakis super szal ..w nast epnym sexi rekawiczki ...trzeba miec poprostu na siebie pomysl i troche kasy niesety ale to tylko na pocztaku ;)

sama wiesz ze nie mozesz sie podobac tak jakbys chciala, chyba ze masz cos w sobie ze odrazu przyciagasz spojrzenie .... jakas aure czy np nie wiem sliczne wlosy czy piekne spojrzenie ...ale raczej z tego co napisalas nie robisz wrazenia kobiety swiadomej swojego piekna... jakbys najlepiej sie chcial schowac ... moze sie znajdzie jakis cichy adorator ktory lubi odrywac w kobietach ich potencjal ale im starszy tym chce miec kobiete a nie kopciuszka ...sama o siebie zadbaj a zobaczysz ze zaczniejsz przyciagac spojrzenia ... :):) no chyba ze szukasz zupelnie przecietnego faceta ....;)

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
:-o

Gość co znaczyzz
zupelnie przecietnego faceta? czyli tylko tacy zasluguja na malo kobiecie panny? bo tak sugerujesz/ a jezeli chodzi o to, ze nie ubiera sie kobieco i mam cos z tym zrobic ok. ale ja lubie ubierac sie w spodnie i bluzki raczej sportowe bo jest mi w tym wygodnie i nie lubie zbyt eleganckich ciuchow. wiec pytam sie czy taka panna ma szanse na zwrocenie uwagi przez faceta? nie jestem raczej piekna, ale przecietna. czlyi musze sie zmienic zeby komu sie spodobac ok :(

zupelnie przecietny - czyli taki co na 2 rzut oka kojarzy sie z przecietnym i co nie musi kojarzyc sie z meskoscia czy rozpatrywany jest w kategorii podobania sie ;) nie rozpatrujemy tu przeciez zalet charakteru bo topik jest o wydzwieku typowo wizualnym ;)

Gość co znaczyzz
ok rozumiem :) ja wiem, ze bardziej kobiece panny zwracaja na siebie uwage. i tak sie zastanawiam czy wylacznie moge liczyc na ewentualne zainteresowanie gdy facet mnie blizej pozna? bo ubieram sie np w jeansy, bluzke lekko szeroka, raczej bez specjalnie kobiecego kroju. kolory ciemne raczej. wlosy krotkie, ale nie w stylu rihanny, ale podobna dlugosc. maluje sie, ale nie az tak wyzywajaco, i raczej dla polepszenia swojego sampoczucia niz checi zwrocenia uwagi kogos. jestem przecietna, choc nie zupelnie paskudna. a nie lubie szpilek, spodnic i sukienek. l=nie lubie zbyt kobiecych strojow bo mam ta lekka nadwage. ciezko. :( gdyby chociaz miec ta aure o ktorej piszesz ;)

Gość hm no ale ciuchy po ta sa
wlasnie zeby podkreslic to ze jestes kobieta - wydobyc np cienka talie czy zakryc szerokie nogi ..... to wszytsko jest po to - te gadzety - torebki ciuchy kosmetyki itp zebys sie reprezentowala od najlepszej strony .....przeciez najpierw przyciaga sie wygladem a potem facet odkrywa dalej Twoj charakter przeciez to normalne ...ciesz sie tym bo mam wrazenie ze masz przeczucie ze albo nie tego boisz albo myslisz ze nie zaslugujesz,czy inne blokady .... nie wiem moze gdzies uda Ci sie poznac kolesia co jest zainteresowany tylko wnetrzem ale to chyba jakis zakonnik albo dziwakniesmialy lub musialabys miec wyjatkowo duzo szczesia...przeciez nie oszukujmy sie - wyglad jest cholernie wazny :/ on mowi o Tobie juz duzo .wlasnie jak sie czujesz z soba sama, jako kobieta czy masz pozytywne podsjscie do zycia(kolorowe ubrania a nie tylko szarosci i ciemne ..) jak chcesz przecie mozesz nie zmieniac sie ale moim zdaniem wtedy przyciagniesz chlopaka o b.podobnym podjesciu .... poza tym tu nie chodzi o pieknosc bo jest mnostwo normalnych dziewczyn ktore promienieja ....