Gość Miki18 Napisano Listopad 10, 2008 ... ale boję się jak cholera!!! Pierwszy raz zakochałam się z wzajemnością. W chłopaku, który nie jest przystojny, ani żaden "macho". Po prostu świetnie się dogadujemy (wręcz bez słów), kocha mnie za to, jaka jestem i nie zwraca uwagi na to, że sama nie jestem najpiękniejsza (chociaż twierdzi że jestem;)) Dzisiaj był u mnie i się całowaliśmy... Doszliśmy oboje do wniosku, że to już nie jest TYLKO przyjaźń... Problem w tym, że my jesteśmy jeszcze w liceum i zaraz zaczną się plotki na nasz temat, a ja się boję, że przez to dowie się moja mama. A gdyby się dowiedziała, że mam chłopaka, to miałabym szlaban na wszystko, wyklęłaby mnie itp. Bo jestem w klasie maturalnej i "matura jest najważniejsza". Poza tym nie wiem, czy skoro się tego wszystkiego boję, kocham go tak naprawdę, a nie chciałabym go zranić, bo już nie raz cierpiał przez dziewczynę (ja przez facetów też). Co ja mam robić... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach