Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona_26_

Dziwny facet

Polecane posty

Gość ona_26_

Hej.Od jakiegoś czasu znam faceta rozmawia nam się świetnie godziny rozmów na skype telefon.Spotkalismy się w 4 oczy bo wcześniej tylko ze znajomymi.Było fajnie przegadaliśmy ponad 3 godziny w pub-ie . W ieczorem napisał mi ze żadnej chemii nie poczuł i żebyśmy kumplami zostali. dziwne dla mnie jak po pierwszym spotkaniu w 4 oczy można chemie poczuć tzn wg niego miłość.Przecież to się rodzi stopniowo a nie od razu.Może ja jestem jakaś dziwna.Ale tak uważam.Co wy na to.

Gość fghghfgh
fascynacja, zauroczenie pojawia się zwykle od razu nie ma sensu doszukiwać się ich na siłę czy na nie czekać uważam że on postąpił uczciwie że wyraził swoje odczucia jasno (większość facetów zwodzi lub po prostu znika)

Gość raczej ty
jesteś dziwna. Chemię czuje się natychmiast albo wcale, bo to instynkt.

Gość madziattt
był przynajmniej szczery,nie oszukiwał,to dobrze o nim świadczy

Gość dokladnieeeeeeeee
to sie czuje od razu albo zaiskrzy albo nie

Gość dokladnieeeeeeeee
tak stopniowo sie rodzi milosc ale naipierw musi byc ta iskra,u niego tej iskry nie bylo

Gość ona_26_
Powiem tak z jego wypowiedzi to mu sie bardzo podobalam bo na weselu sie poznalismy tanczylismy potem stwierdzil ze caly czas o mnie mysli i zalowal ze nie spotkal sie wczesniej.czulam ze rece mu sie trzesly jak tanczylismy.a teraz wyskakuje ze nic nie czuje.

Gość dokladnieeeeeeeee
na razie nic nie rob ! nie pisz nie odzywaj sie do niego ,jak bedzie chial sam sie odezwie ,mogl tez tak napisac zeby sprawdzic jak na to zareagujesz ,czasmi faceci tak robia

Gość _tercia
a może on na tym weselu był narąbany w trzy dupy i dlatego trzęsły mu się ręce i wydawałaś mu się cudowna? a na trzeźwo po prostu tego nie poczuł.

Gość ona_26_
Nie byl pijany.poczekam ale pierwsza sie nie odezwe

Gość ona_26_
Może niepotrzebnie zamawiałm sos czosnkowy:(

"iwne dla mnie jak po pierwszym spotkaniu w 4 oczy można chemie poczuć tzn wg niego miłość.Przecież to się rodzi stopniowo a nie od raz" to chyba tylko tobie się tak pojawia :O bo czytając, choćby wypowiedzi twoich koleżanek z forum, w temacie o randkach internetowych widać, że podejście "jak nie ma odrazu chemii to na drzewo" jest u was bardzo popularne