Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fabienne1919

czy iść?

Polecane posty

Gość Fabienne1919

jesteśmy wstępnie zaproszeni na chrzciny, mój chłopak ma być chrzestnym (jest to dziecko jego siostry). I dopiero teraz doszło do mnie... co ja tam będę robić... Nie jestem jeszcze aż tak zżyta z jego rodziną. A on w tym dniu będzie miał obowiązki. Kościół, impreza z okazji tego właśnie chrztu, zdjęcia itp... a ja co? będę siedzieć sama. dlatego poważnie zastanawiam się czy iść. Poradzcie

Przecież kidyś musisz się poznać i \"zżyć\" z jego rodziną, więc właśnie jest dobra okazja. A na imprezie będziecie przecież siedzieć razem, nie będziesz siedzieć sama więc nie wiem w czym masz problem. Jasne, że warto iść.

Gość nie wiem10.10
Kochana, wg mnie to zrób mega przykrość swojemu chłopakowi i nie idz na te chrzciny. Na pewno on sie przed nimi nie denerwuje. Na pewno ucieszy sie tym ze jestes z nim i nie wesprzesz go psychicznie w tym dniu. Pewnym jest, ze on sie tym nie przejmie i nie dobije go to jeszcze bardziej. Wiec mówie Ci NIE IDZ !!! Ale zrobisz jak uważasz., pełen absurdu-zyczliwy doradca :D

Gość Fabienne1919
na imprezie może i tak ale kościół zdjęcia, szczerze to bede czuła się tam jak 5 koło u wozu:(

Gość Fabienne1919
acha ja mam 19 lat, on 24

Fabienne1919 na imprezie może i tak ale kościół zdjęcia, szczerze to bede czuła się tam jak 5 koło u wozu to nie mozesz stanac sobie na koncu koscioła i przeczekac ta godzine ???? dziwne masz problemy..?

Gość Fabienne1919
może i dziwne ale nie daje mi to spokoju. wydaje mi się że wtedy "partnerką" mojego chłopaka będzie głównie chrzestna, tym bardziej że jest ona sama. a ja nie dość że bede tam zestresowana to jeszcze musze być sama w tej sytuacji. nie wiem moze troche zle ujęłam to co teraz napisałam ale mniej wiecej o to mi chodzi

Gość Ms Intentional
idź, tak czy inaczej musisz kiedys poznac ta owa rodzine i wybacz, ale Twoje obawy dotyczace Chrzestnej sa po prostu glupie.

Gość Fabienne1919
rok ale z jego rodziną spotykam się tylko od święta i to też nie zawsze:(

Gość Fabienne1919
tak myslicie> ja juz sama nie wiem, niby powinnam ale z drugiej str wiem że bedę się i zle czuc. a czy ktoś z was był może w podobnej sytuacji do mojej ale nie chodzi mi o takie związki małżenskie bo wiadomo wtedy lepiej zna się juz rodzine i wogole.

hmm moj mnie od poczatku na wszelkie spotkania rodzinne zabieral, tez czulam sie niezrecznie ale teraz juz jest git;)