Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prraacca

oriflame - organizacja spotkań, prezentacja firmy

Polecane posty

Gość prraacca

przepraszam ze na tym forum pisze ale tu wiecej osob zagląda, podpowiedzcie prosze. Znalazłam ogłoszenie ze oriflame chce przyjąć dziewczyny do organizacji spotkań biznesowych, prezentacji firmy i do rekrutacji. Pracowała któraś z was tam w ten sposób? Jak to wygląda. Jakie są zarobki? Warto umówić się na spotkanie? Z góry dziękuję za odpowiedzi, jeszcze raz przepraszam ze tutaj ten tamat zamieściłam, bądźcie wyrozumiałe:)

Gość jeśli nie jest to
praca konsultantki to moze nie jest tak zle ale niestety szczegolow nie znam. Kokosów tak pewnie nie zarobisz ale kazdy grosz sie przyda

Gość na spotkanie mozesz isc
najwyzej zrezygnujesz. Ja w ogole pierwszy raz slysze by taka prace oferowali.

Gość studentka2008
musisz zarejstrować działalność gospodarczą w przeciwnym wypadku ktoś życzliwy może donieść do skarbówki że masz dochód niezarejstrowany. ja dałam się wciągnąć. potem trzeba znaleźć chętnych na kupowanie kosmetyków. dużo ludzi traktuje to jako nachalność i znajomości urywały się. łatwiej wciskać kosmetyki obcym osobom. a za zwerbowanie następnej osoby do sprzedaży dostaje się jakieś profity za jej sprzedaże. mnie nie udało się nikogo wciągnąć i po jakimś czasie sama zrezygnowałam. zawsze nasłuchałam się że gdzieś tam coś jest lepsze i tańsze np. z avonu. powodzenia.

Gość studentka2008
i jeszcze coś - na tych spotkaniach werbujących zrobią ci pranie mózgu i będziesz zachwycona pracą bez wysiłku, w godz. jakie tobie będą odpowiadały, bez żadnego szefostwa. będziesz szefem sama dla siebie

Gość tiamarija
ja pracowalam w oriflame... beznadzieja -na wszystkie produkty ktore były w promocji i na ktore mialam najwiecej zamowien od klientow musialam bardzo dlugo czekac- ze juz nie powiem ze pojechalam po towar i z zamowienia na ponad 200 zl dostalam 2 produkty do 20 zl. przez co NIE Z MOJEJ WINY musialam zapłacic tzw OPŁATE DETALICZNA. przyjechalam bez zamowienia a klienci ciagle pytali kiedy bedzie ich towar ...... tragedia MUSIALAM SWIECIC OCZAMI ZA TA FIRME... na glupia szminkę w promocji za 5,90 zl moja szerowa musiala 3 mies. czekac i.... sie NIE DOCZEKALA avon jest duzo lepszy, moja kol. na nim troche zarobila ale nie sa to duze pieniadze i wazne - ze nigdy sie nie zdarzylo zeby produktu nie bylo abo trzeba bylo tak dlugo czekac... ja w kazdym razie nie zdecyduje sie drugi raz na taka prace.. zrezygnowalam ... nie jestem osoba ktora obiecuje i nie dotrzymuje slowa a tu nie dosc ze myslalam ze sie spale ze wstydu to mnustwo czasu stracilam na ciagle dojazdy po towar, ktorego nie bylo. ODRADZAM - no chyba ze chcesz miec taniej kosmetyki wylacznie dla siebie

Gość gość
Najlepiej sprawdź sobie te stronę i zobacz czym kierowac sie podczas wyboru sali i organizacji konferencji www.wkrakowiekonferencja.allthingsme.net - na pewno bedzie Ci łatwiej.