Sernike 10 Napisano 52 minuty temu To tylko głupia gra, na szczęście nie grałem rankeda xD Zagadujesz mnie i mnie zabijają kiedy gram ...o jeebana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 65 Napisano 52 minuty temu 2 minuty temu, BabkaBożaBabet napisał: I jeszcze mysli ze jest yebano gwiazdo roka. Chyba raka jak się tego słucha można dostac Już kilkulatek lepiej gra na cymbałkach niż ten cymbał na swojej zmyślonej perkusji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 19 Napisano 52 minuty temu Czady kùrwa się znalazły kwadratowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 10 Napisano 51 minut temu Zryj gruz świniak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 19 Napisano 51 minut temu Przed chwilą, Lady Rowlands napisał: Już kilkulatek lepiej gra na cymbałkach niż ten cymbał na swojej zmyślonej perkusji. Haa haa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 10 Napisano 51 minut temu Czad to ja mam na bani Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 25 Napisano 49 minut temu 2 minuty temu, BabkaBożaBabet napisał: Czady kùrwa się znalazły kwadratowe Tak i mi wolno więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 10 Napisano 49 minut temu 19 minut temu, Opłaty zrobione tak napisał: Tak i mi wolno więcej Nic ci nie wolno poza jedzeniem goowna gnooju pieerdolony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 10 Napisano 48 minut temu (edytowany) Leżak jesteś jeebanym pieerdolonym gównem, krowim łajnem i zawsze będziesz Edytowano 48 minut temu przez Sernike Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 65 Napisano 48 minut temu 2 minuty temu, BabkaBożaBabet napisał: Haa haa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 10 Napisano 46 minut temu Wymasuj mi stopy llezakk ty pieerdolony tumanie bez szkoły 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 25 Napisano 45 minut temu 7 minut temu, Еlciаа napisał: Bo mnie wkúrwia frajer jėbany Czym cie denerwuje kotek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 10 Napisano 44 minuty temu 19 minut temu, Opłaty zrobione tak napisał: Czym cie denerwuje kotek Tym że jesteś goownem odpadzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 105 Napisano 43 minuty temu 1 minutę temu, Opłaty zrobione tak napisał: Czym cie denerwuje kotek Ja ci dam kúrwa kotka zaraz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 25 Napisano 43 minuty temu 2 minuty temu, Sernike napisał: Wymasuj mi stopy llezakk ty pieerdolony tumanie bez szkoły Zarobiłem 200 gdy nawet nie zauwazyles a szkół mam kilka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 25 Napisano 42 minuty temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Ja ci dam kúrwa kotka zaraz. Jak naprawa związku z małolat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 10 Napisano 42 minuty temu 19 minut temu, Opłaty zrobione tak napisał: Zarobiłem 200 gdy nawet nie zauwazyles a szkół mam kilka UMYJ DOOPE BO WALI I WYPIËRDALAJ odchodzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 10 Napisano 41 minut temu 19 minut temu, Opłaty zrobione tak napisał: Jak naprawa związku z małolat Odpieerdol się od Elci gnooju śmierdzący i biedny 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 19 Napisano 41 minut temu A chcecie diazepam w odbyty? Choroszcz zasråna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 105 Napisano 40 minut temu 1 minutę temu, Opłaty zrobione tak napisał: Jak naprawa związku z małolat To nie jest twoja sprawa. Won. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 639 Napisano 40 minut temu 9 minut temu, Opłaty zrobione tak napisał: Tak i mi wolno więcej Goowno ci wolno więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 10 Napisano 39 minut temu 20 minut temu, BabkaBożaBabet napisał: A chcecie diazepam w odbyty? Choroszcz zasråna WYPIËRDALAJ TY JEEBANA KVRWO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 25 Napisano 39 minut temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: To nie jest twoja sprawa. Won. Czasem mam wrażenie że całego forum Ja czytałem kocham go i będę walczyła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 25 Napisano 39 minut temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Goowno ci wolno więcej. Przystojnym wolno wiecj u brzydali to molestowanie poczytaj badania naukowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 10 Napisano 38 minut temu 19 minut temu, Opłaty zrobione tak napisał: Czasem mam wrażenie że całego forum Ja czytałem kocham go i będę walczyła Jesteś goownem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 10 Napisano 38 minut temu 19 minut temu, Opłaty zrobione tak napisał: Przystojnym wolno wiecj u brzydali to molestowanie poczytaj badania naukowe TY PRZYSTOJNY NIE JESTES WYGLADASZ JAK GOOWNO I GOOWNEM JESTES I BEDZIESZ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 25 Napisano 38 minut temu Przed chwilą, Sernike napisał: Jesteś zarobiony Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 25 Napisano 37 minut temu Przed chwilą, Sernike napisał: TY PRZYSTOJNY JESTES WYGLADASZ JAK CZAD I CZADEM JESTES I BEDZIESZ Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 10 Napisano 37 minut temu 19 minut temu, Opłaty zrobione tak napisał: Tak NIE WIERZE W TWOJE BAJECZKI WYPIEERDALAJ ODPADZIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 639 Napisano 36 minut temu Przed chwilą, Opłaty zrobione tak napisał: Przystojnym wolno wiecj u brzydali to molestowanie poczytaj badania naukowe Jeśli tak, to ty masz w życiu bardzo małe pole manewru. Sądząc po twoich opowieściach bo sam sie chwalisz swoim przegrywem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach