Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość usychająca

codziennie usycham z samotności mam 24 lata

Polecane posty

Gość usychająca

same pary...a ja sama...mówią że ładna....mam tego dość...

Gość mężczyznaidealnynaprawdę
dlaczego wczesniej się nie objawiłaś

Gość usychająca
7 lat to dużo czasu...ja poprostu czasem przytuliłabym sie nawet do jeża;(

A studiujesz gdzieś ? Uczysz się? Na uczelni można poznać łatwo drugą połówkę... Masz przyjaciół? Zbierz ekipę i idźcie na dyskotekę, do pizzerii, na basen.. Tam też dużo młodych ludzi, tylko na dyskotekach trzeba uważać..

Gość usychająca
tego żeby mnie kochał, był odpowiedzialny i miał poczucie humoru...., tak, jest źle....poprostu czuję że więdnę:(

Gość usychająca
studiuję teraz zaocznie - babski kierunek że hej raczej nic z tego, spotykam sie ze znajomymi ale wciąż nic z tego

Gość usychająca
problem w tym że ich nie spotykam....tych fajnych

Gość madziulkaaaa
A próbowałaś w internecie? Jakis portal randkowy? Ja tak poznałam swojego chłopaka, bo na codzień też nie bardzo miałam gdzie kogoś poznać, jestem dość nieśmiała, a na dodatek nie lubię typowych imprez. Nie wierzyłam do końca że się uda, ale czasem szczęściu trzeba troszkę pomóc:)

Gość usychająca
mam dość szerokie zainteresowania - tak myślę - języki, podróże, muzyka, psy itd

Gość usychająca
kurczę, coś nie jestem do końca przekonana do portali randkowych:(

Może masz wysokie wymagania? Skoro nie spotkasz- żadnego fajnego... Czyli masz jakieś pasje. To dobrze. Bo jest różnica pomiędzy byciem samemu, a byciem samotnym. Skoro masz hobby, znajomych, to samotna nie powinnaś się czuć;)

Gość usychająca
kenniks- to prawda co mówisz, jednak czuję sie samotna, znajomych nie mam tak kto wie ilu i oni wszyscy są z kimś...nie narzekam jak pewnie co poniektórzy że zostają wieczorem sami w domu, jednak nie moge nic na to poradzić że strasznie mi kogoś brak

Gość usychająca
moje wygagania nie są wysokie, moim zdaniem są całkiem normalne i na rzeczy...zresztą jestem skłonna w wielu sprawach iść na ustępstwa

A wygląd, skreślasz przeważnie za wygląd czy za charakter facetów? Wiem, że bycie samemu może być męczące. Jednak nie warto nic zmieniać na siłe. Odpowiedz sobie na jedno dość proste pytanie: Lepiej być samemu, czy nieszczęśliwą w związku?

Spotkasz odpowiednią osobę, to zaryzykujesz:) Nie ma co narzekać, tylko cieszyć się z tego co jest!

Gość usychająca
nie skreślam za wygląd...tzn czasem tak pewnie jest że ktoś nam sie nie specjalnie podoba na pierwszy rzut oka...a później coraz bardziej - ja wiem ze tak jest więc nie skreślam za wygląd zresztą sama wiem że nie jestem miss polski:) choć ogólnie czuję się dosć ladna ale wiadomo kilka rzeczy bym pewnie zmienila jak każdy (większość) oczywiście że lepiej być samemu niż w zlym związku...tylko już poprostu nie mogę znieść tego że innym się układa a mi nie...inni pewnei myślą że to moja wina...no cóż:( najlepiej to być w dobrym związku;)

Gość A to wszystko przez
brak połyku ;)

Gość usychająca
byłam raz z kolesiem, któremu musiałam robić kupę na twarz bo twierdził, że jak nie będę tego robiła, to znaczy, że go nie kocham a kochałam bardzo a on tylko moją kupę zawsze chciał. odtąd mam uraz do facetów i jak jestem z jakimś, to zwieracze mi się same zaciskają i nie mogę się załatwić. to straszne !

To co nieznane, wydaje się nam fajne, ale czy aby na pewno?:) Niektórzy wierzą w przypadki, ale ja sądzę, że okazje, aby kogś poznać stwarzamy sobie sami;)

Gość usychająca
to na górze to podszyw oczywiście....z drugiej strony trzeba mieć wyobraźnię żeby wymyślać takie rzeczy:)

Gość usychająca
to ja juz nie wiem jak najlepiej stworzyć takie sytuacje

Gość viruska
Dlaczego KAZDA kobieta BEZ faceta zaczyna post slowami "podobno jestem ladna", "mowia, ze jestem ladna"?:D

Uśmiech, uśmiech;) Jeżeli facet, który Ci się podoba należy do inteligentnych, to powinien go zauważyć i zrobić reszte.

Gość usychająca
'Jeżeli facet, który Ci się podoba należy do inteligentnych, to powinien go zauważyć i zrobić reszte.' - cholera musze przyznać że to mądrze powiedziane:) dlaczego 'podobno jestem ładna' - bo skąd mam wiedzieć że 'niepodobno' tylko na pewno skoro fakty mówią same za siebie że nikogo nie mam....co mi z samej urody

Dobrze, że mówisz o sobie ładna;) Wysoka samoocena jest dość ważna...

Gość usychająca
tak mi sie wydaje jak się nad tym zastanowię - niczego mi nie brakuje......jednak inni jakoś tego nie dostrzegają:(