Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaki nick wybrac -oto jest pyt

Powiedzcie cos omoim dzisjiejszym jadłospisie.

Polecane posty

Wiktoria spokojnie :) ja napisałam tak obrazowo, niektórzy kolację jedząc o 18 [a nawet 16], a potem już nic - totalna głupota.

Ależ jestem spokojna.:) To co pisze popieram przykladem (wlasna osoba).. Probuje wyprowadzic z bledu autorke topicu, ktora piszac "4 kanapki" (domyslam sie,ze zjadla je na kolacje) uwaza,ze jest na diecie - BZDURA TAKA DIETA TO NIE DIETA!:) Zreszta..kazda z nas musi znalesc indywidualny pomysl na zachowanie szczuplej sylwetki.. Domyslam sie HEROIMO,ze Ty swoj juz masz..tak samo jak ja!:) Pozdrawiam

Gość na diecie 14latka
168cm wzrostu i 60kg duzo??????

Gość na diecie 14latka
7;30 śniadanie 2 kromki wasa z szynka z indyka 11;30obiadziemniaki surówka piers z kurczka gotowana 15;00kolacja bułaka razowa z szynka margaryna coc-cola 16;00 deser 4 cukierki 2 małe jogurty owocowe z jogobbeli 2 mandarynki 19;00 2 kromki wasy z szynka jak myslicie schudne?duzo jem waszym zdaniem? kiedys jadłam 7;30sniadanie 2kromki normalnego chleba z szynka lub serem margaryna 11;30 obiad;-D 15;00obiad w domu [spora porcja} 16;00baton lub cos slodkiego 19;30 3 lub 2 kawqałki zwyklego chleba z konserwa szynka serem lub co tam bylo w domu