Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktos ale dziewczynka

Ale miałam sen straszny dla mnie ale nie straszny

Polecane posty

sniło mi sie jak bym kiedys wczesniej sniła o tym ale tak naprawde nie no wjęc ide po chodniku i po prawej ejst skryzowanie do jakiei uliczki acha jest noc i latarnie sie swiecą czekam z mamą i tatą zeby auta przejechały to idziemy a nagle przejeżdza drugie czerwone auto maluch a tam siedzi stara babcia i potem idziemy prosto bo jedzie poboku i nagle jedzie prosto na mnie powoli by mnie przejchała ale ja w kącie kucłam prawie noge przejchała tata i mam mówi co pani oszalała potem jechała prosto obrociła sie i popaczyła na mnie nagle jechała za nami potem zaczeliśmy bienąć a ona jechała szybciej i prubowała mnie porwac zamieniła sie w kolarza na zcrewonym rowerze to było smjeszne ale reszta straszna nie komentujcie jesli bedziecie psiac coś złego

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
symbol niebezpieczeństw, zagrożeń i niepewności; wewnętrzna przestroga ciemna: zbliżają się smutne i ciężkie czasy wędrować w ciemną noc: grozi ci nieszczęście.

posuwasz się do przodu i -jeśli sam nim kierujesz - trzymasz swoje sprawy mocno w ręku jechać w towarzystwie: poprawa sytuacji prowadzić wóz osobiście: szukaj nowych możliwości, wówczas przybliżysz się do celu kupić: początek przedsięwzięcia, które wróży powodzenie wysiadać z niego: uszczerbek na opinii ujrzeć palące się: dobry znak, jeśli zobaczysz tylko płomień; zły, jeżeli widoczny będzie czarny dym kraksa: daremna podróż wypadek: straty finansowe wygrać wyścig samochodowy: wyprzedzisz konkurenta bądź rywala zderzenie dwóch samochodów: w jakiejś sprawie będziesz miał silnego rywala. Jeśli śnisz o pojeździe jadącym bez kontroli możesz bać się utraty poczucia właściwego kierunku w życiu, szczególnie gdy jesteś pasażerem tego pojazdu lub przechodzisz obok nie nie masz wpływu na bieg wydarzeń. Gdy z lękiem szukasz drogi w obcym mieście oznacza to, że boisz się utraty własnej tożsamości. Dokładną interpretacje tego snu znajdziesz na ezoforum.pl

sen o charakterze seksualnym (jak wszystkie sny o kończynach) mieć zdrową: radość i szczęście mieć chorą: straty i szkody widzieć u innych złamaną: sukces we wszelkich zawodach, np. w sporcie lub na egzaminie. Dokładną interpretacje tego snu znajdziesz na ezoforum.pl

Ojciec w snach dziewcząt i kobiet symbolizuje elementy męskie w ich psychice; często sen o ojcu wyraża szczególny szacunek dla nauczycieli, duchownych, wychowawców; u mężczyzn rozrachunek z narzuconymi albo wymuszonymi - a tym samym uciążliwymi - zasadami, nakazami, wymaganiami ujrzeć własnego, żyjącego: zamierzasz sprowadzić na rodzinę hańbę i sen wzywa cię do opamiętania zmarłego: nieoczekiwana radość lub pomoc. Dokładną interpretacje tego snu znajdziesz na ezoforum.pl

Matka symbol płodności: jeżeli śni ci się rzadko, to znaczy, że twoje stosunki z nią są poprawne; w przeciwnym razie sen taki sugeruje niepewność twej postawy życiowej, brak samodzielności ujrzeć ją, gdy już umarła: ostrzeżenie przed brakiem rozwagi widzieć ją, gdy jeszcze żyje: szczęśliwe zdarzenie widzieć ją będącą w strachu o dziecko: istnieje niebezpieczeństwo, że ucierpisz z powodu trudnej, nieszczęśliwej sytuacji innej osoby zobaczyć szczęśliwą, która z miłością zajmuje się dzieckiem: korzyści z czyjegoś szczęścia stracić ją, gdy jeszcze żyje: dręczą cię wyrzuty sumienia.

Porwanie Szybkie małżeństwo.

Czerwony kolor Czerwień oznacza gniew i zagrożenie. Jest to także barwa namiętności i pożądania seksualnego. Burzliwa energia czerwieni nie zawsze jest negatywna, ogień i krew symbolizują energię i życie. Jeśli we śnie dominował kolor czerwony, to oznacza to namiętność, miłość, nienawiść i wściekłość - w zależności od kontekstu w jakim się pojawił.

Ucieczka sposób, aby uniknąć niebezpieczeństwa i zejść mu z drogi, nawet we śnie pomagać w ucieczce: nieprzyjemności z powodu własnej dobroci uciekać: unikniesz niebezpieczeństwa. Dokładną interpretacje tego snu znajdziesz na ezoforum.pl

pzrestan pisac bo sie boje DEBILU DEBIL LALALALALAL PRZESTAN PROSZE JAKIES SENNIKI MI TU PISZESZ PSZES CIEIE BDE SIE MARTWIC CAŁA NOC DEBIL

Rower widzieć go lub jechać na nim: grozi ci mały wypadek uliczny uszkodzony: zachowaj ostrożność kupić: będziesz uprawiać sport. Dokładną interpretacje tego snu znajdziesz na ezoforum.pl

debilka ale tu nie ma nic strasznego ja zawsze sprawdzam :-)

poczytaj tylko te które pasuja tam jest noga noc samochod