Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolejnyostatniraz

5 kg do świąt, kto ze mną?

Polecane posty

Witajcie :) U mnie tez nie najgorzej. Zjadlam na sniadanko ser bialy z activia...:) I na razie ide sie pouczyc :P

ja zjadał troche kaszy gryczanej już, nie soliłam jej wcale, bo sól zatrzymuje wodę w organiźmie

swojego sera bialego tez nie solilam. I kawy tez nie pije, bo wyplukuje magnez z organizmu :P Ogolnie soli nie lubie. Za to przepadam czasem sobie troche popieprzyc :)

jakie produkty polecacie kóte mają mało kalori? chodzi mi o takie produkty które mogę zjeść jako przekaska miedzy posiłkami

Hej, moja waga pokazala dzis w koncu rowne 49 kg.Od chyba tygodnia mialam przestoj wciaz 49,60 lub 50 a dzis w koncu poszlo,dodalo mi to wiekszej sily do walki.Jutro powinien przyjsc rowerek wiec juz sie nie moge doczekac.jeszcze 4 kg mi zostaly i bedzie upragniona waga.Juz jestem \\ siebie zadowolona ale wiadomo zawsze cos tam nie pasuje.Chcialabym ujedrnic moje cialo mysle ze rower i cwiczenia pomoga mi.

sylwia, polecam Ci produkty, ktore maja w sobie duzo wody: np. papryka, arbuz...moze byc grejfrut(poprawia trawienie etc :) ).

2 dni mnie nie było a tu 4 strony się zrobiły :-). Do tej pory tylko raz przekroczyłam 1000, aż o 50 kcal :-P poza tym codziennie było ok. 950 kcal i ćwiczenia. Wczoraj było ciężko, bo 12 godzin spędziłam na uczelni, dziś pół dnia tylko, ale dałam radę ;-) chociaż wydaje mi się, że jak zjem kolację, to przekroczę trochę 1000. A co tam, niedziela jest raz w tygodniu :-D. Wiecie co, tak sobie myślała, żeby usystematyzować nasze nicki, wzrost, wagę i wagę docelową, bo tyle się nas zrobiło, że nie wiem już kto co kiedy itd ;D

Gość Madzia Janiak
Ja też się dołączam 163cm, 51 kg---> dąże do 47 Dziewczyny jakie polecacie ćwiczenia oprócz hula hop i rowerka???

U mnie 158 wzrostu, waga 49 kg, cel walki 45 kg i bedzie dobrze.Jestem po godzince biegania, bola nogi jeszcze pol godz cwiczen.Pije wode paapa

Gość Madzia Janiak
ja poleca bieganie po schodach, wbieglam wczora z paarteru na 10 pietro, dziś wbiegne dwa razy, plus rowerek, nogi wysiadają...

Dzis juz nic nie jem, mam do wypicia litr wody...nie wiem co ile czasu wazyc sie , kusi mnie ta wga w lazience.

Zaczelo sie od tego ze zmotywowala mnie do tego moja szwagierka.Byla u mnie na tydzien i powidziala ze nigdy nie widziala mnie takiej...grubszej ona mieszka za granica wiec po 2 latach byla w szoku ze z drobnej kobietki 158 wzrostu zrobila sie wielka kobietka.Powiedziala ze mi pomoze schudnac i ze juz od dzis nie jemy kolacji.Wlasnie w placach mialam kolacyjke a na drugi dzien pyszny obiadek :(Zwazylam sie waga wskazywala 55 kg zmierzylam obwody i zapisalam w kalendarzu.Tego wieczora pokazala mi cwiczenia ktore zajmowaly pol godziny, glownie cwiczenia n brzuch tylek i nogi.Dodala tez pomki kobiece na rece.Tego wieczora tez wprowadzilysmy w zycie wode, duzo wody, wszedzie gdzie bylam mialam ja przy sobie i popijalam.Nastepnego dnia nie bylo juz obiadku.Zaczelysmy jesc salatki takie z serem feta salata, rzodkiewka, pomidorem i sosem knorr kto co lubi.Potem jadlysmy pieczarki na rozny sposob, na obiad lekki rosolek z kostki warzywnej do tego wkrojone warzywka.Nasza dieta byla bez chleba slodyczy i napoi gazowanych.Ziemniaki tak ale z marchewka biale miesko z warzywami.Ona przyjechala tylko na tydzien i w taki sposob jedzenia i cwiczenia pol godz dziennie wieczorem stracilam 3 kg.Czyli w tydzien poszlo mi az 3 kg ale dodam ze codziennie nawet jak padal deszcz maszerowalysmy dosc szybko przez godzine kolo 5 km.Potem ona pojechala a ja zmotywowana ze kg leca zaczelam sama.Dodalam ciemny chleb lub chrupki dodalam wiecej mieska bialego ale zadnych napoi ani slodyczy moze kostke codziennie czekolady.Biegalam nadal sama i pol godz cwiczylam.Zalezalo mi do 14 lutego schudnac jak najwiecej bo mąż przyjezdzal po miesiacu i chcialam zrobic niespodzianke i wizualnie obwody mi lecialy.przez 3 tyg schudlam 7 kg w biodrach zlecialo mi z 97 do 92 z tali z 72 do 65 w boczkach z 77cm do 68.Od lutego juz codziennie nie cwiczylam szkoda bo brzuch super zarys miesni a cellulit zniknal bez sladu po marszach.Ale caly czas biegalam sama.Teraz ostatnio juz nie biegalam wiec czulam sie tak ociezale choc na wadze przytylam z dwa kg.Dzis juz jest 49 jest ok, jutro czekam na rower stacjonarny i zamienie biegi na niego.Zadne glodzenie nie da efektu jak nie bedzie sportu.

Na lodówce mam zdjecie przyczepione z sylwestra rok temu, jestem na nim gruba, buzie mam jak pyza a ramiona jak baleronki.Spod sukienki wylazi tluszcz...powiesilam je tam zeby dwa razy zastanowic sie zanim zjem cos niedozwolonego.Teraz chce isc na sylwestra szczupla i czuc sie piekna.

dziśjuż chyba nie poćwicze, bo mam dużo nauki- jutro mam poprawe z historii i karkówka moze być niezaplanowana z chemii, a szkoda.....

Na dziś 1075 kcal, wiedziałam, że przekroczę trochę, ale trudno ;-) w planie jeszcze ćwiczenia, spanie i do pracy. Do jutra ;* powodzenia na nowy tydzień

ja dzis jeszcze troche sie poucze, później troche ćwiczonek i ide spać, do usłyszenia dopierow piątek, chyba że znajde czas po lekcjach to zajde do sali multimedialnej i napisze do was, ja dziś zjadłam bardzo dużo owoców

Gość nicca
NO dziewczyny ,to świetny pomysł:)Potrzebne mi do szczęścia 4kilo mniej,chcę walczyć z Wami,mogę? 163wzrost 56 kg waga

Gość nicca
DO Madzia Janiak,jesteśmy tego samego wzrostu,a o wadze 51 nawet nie marzę,dziweczyno katuj się jeśli chcesz,ale masz idealną wagę.Pozdrawiam

Gość nicca
Jeszcze raz do Madzi,ważyłam kiedyś 45 kg ,po wypadku samochodowym i wyglądałam jak kościotrup,mama bała się mnie kąpać ,myślała,że mnie połamie.Przepraszam,że się doczepiłam do Ciebie,ale masz super wagę:)

za dwa tygodnie sie zważę bo przez weekend tak do konca nie pilnowalam diety...musze skonczyc imprezowac i przestan pic piwo (oczywiscie nie pije go litrami)

Hej dziewczyny. U mnie kiepsko, bo 2 dni siedziałam plackiem na uczelni i tylko żarełko ze studenckiej knajpki wciskałam. Apropos wagi to mam zepsutą, ale po ostatnim ważeniu i ogserwacji samej siebie wyceniam na 49 kg - wzrost 158. Podro, dzięki że umieszczacie praktyczne rady - więcej takich!!!

Najlepiej to tak: jeść co się chce, na co ma się ochotę, ale nie obżerać się, pić dużo wody i ćwiczyć regularnie po pół godziny 3 razy w tygodniu - Pomaga!!

Witam :) Pomału widzę małe efekty :) Spodnie zrobiły się jakby luźniejsze, zmierzyłam się, a tu 1,5 cm w talii mniej :) Nie za dużo, ale w sam raz żeby zapał mi nie minął . Walczę dalej :D Jest ktoś chętny żeby zacząć 6 weidera? Może wspólnie będzie łatwiej wytrwać :P Ja w każdym razie startuje dzisiaj Mam doła, bo zostałam zmuszona zrezygnować z moich ulubionych ćwiczeń tj. skakanki 😭. Rodzinka narzekała że im sufit pęka (mam pokój na górze), heh. Na hula hop też marudzą, bo cały czas mi na podłogę spada i jest huk :D