Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DeSiiiiRe

dziwna sytuacja

Polecane posty

Gość DeSiiiiRe

poprzez moja kolezanke pewien koles do mnie zagadal,ze mu sie podobam itd. i,ze chcialby mnie poznac..zgodzilam sie,ale nie ukrywam,ze wygląd sie dla mnie nie liczy,wiec spojrzalam na jego zdjęcia i mysle sobie kurde fajnyy jest.Po pewnym czasie dodam stare ponoc zdjęcie wraz ze swoja drużyna(jest piłkarzem) no i na nim nie moglam sie dopatrzec,ktory to on ..ale jak w koncu go "niby znalazlam" wolalam sie upewnic,czy to aby na pewno on.. i tak tydzien w przekonaniu byłam,ze to własnie ten przystojniak do mnie zagadał ,a tu sie okazuje,ze to nie on! ze on byl w ogolle w innym rzedzie i jest brzydki przynajmniej na tym zdjęciu.. koleś jest teraz dla mnie zwyklym chlopakiem,wiem,ze to jest okropne patrze sie "niby tylko na wygląd" ale przeciez musi mi sie podobac z zewnatrz..teraz nie wiem co myslec.. dobrze mi sie z nim wirtualnie rozmawia,ale niedlugo mamy sie spotkac boje sie,ze dalam mu jakies nadzieje,a on mi sie nie podoba... to znaczy ja juz sama nie wiem bo na jednych zdjeciach jest śliczny normalnie jak model,a na tym jednym wygląda jakby byl otyły : | nie wiem jakim cudem! ... co ja mam zrobic? :( wariuje.. w koncu jak pomyslalam sobie " haa w reszcie mi sie ułozy " on nagle sie okazuje kims kim nie jest.. a tamten koles z tego zbiorowego zdjęcia dalej mi sie podoba,ale ja go nawet nie znam .. MUSIAŁAM SIE WYŻALIĆ..

Gość DeSiiiiRe
przepraszam mialo byc,ze wygląd sie dla mnie liczy ! :)

Gość juzió z BAZIU
hahaha materialistka ! :) no,ale cóż koles moze jest przystojnu na zywo

Hmm... A no to ja miałam gorzej :P Bo romansowałam z kolesiem z miejscowości odległej o 40 km od mojej i na zdjęciach bardzo ładny się wydawał i nawet gadaliśmy przez skype. I był suuper! tak móiliśmy do siebie łądnie [czyt. kotku tygrysku, blee xD] a jak sie z nim spotkalam to co pomyslalam? : ale wtopa...teraz 3 godziny w jego towarzystwie...niech mnie ktoś schowa! A więc u Ciebie nie jest jeszcze tak źle ;) Może po prostu na tym zdjęciou tak wyszedł,nie angażuj się za bardzo przez internet bo później na real będzie wam trudniej. Spotkaj się z nim w realu i po prostu się poznajcie. Jak będzie Ci nie pasował to osłab kontakt albo pozostaw jako zwykłęgo znajomego... ;)

Co ma materializm z tym czy ktoś jest przystojny czy nie? Wiadomo, że każdy ma inny gust... Niech mi się zgłosi facet który patrząc na zdjęcie grubej i pryszczatej panny w ciągu 5 min zaproponowałby jej randkę :D

Gość DeSiiiiRe
Bridget ;( ale ja wiem,ze to dziwnie zabrzmi,ale ja w tym kolesiu sie zauroczylam.. w tym z jego drużyny!

Gość DeSiiiiRe
dokładnie nie jestem zadna materialistka.. ale ja juz mam dosyć tej samotnosci;) chcialabym nowy rok spędzic z kims mi bliskim,a nie z kolezankami jak zwykle.. aa eh sama nie wiem co chcialam napisac:( przykro mi bo juz sama nie wiem,czy on jest przystojny,czy nie.. a cały tydzien myslalam,ze jest śliczny ...

to przykumpluj sie z nim a potem DELIKATNIE podpytaj go o tamtego gościa ;> albo poszukaj na nk w znajomych :D A poza tym od tamtej pory mógł ten Twój ładny zbrzydnąć ;> a jak aktualne jest to zdjęcie druzynowe?

to przykumpluj sie z nim a potem DELIKATNIE podpytaj go o tamtego gościa ;> albo poszukaj na nk w znajomych :D A poza tym od tamtej pory mógł ten Twój ładny zbrzydnąć ;> a jak aktualne jest to zdjęcie druzynowe?

Gość DeSiiiiRe
hmm:D jak chcesz to podaj mi swoj e-mail :D moge Tobie przeslac ,ktory mi sie podoba,a ktory to onn :D

umiesc na serwisie imageshack.us i podaj Direct link to image. wklej tutaj i wytlumacz ktory to ;)

Gość DeSiiiiRe
dobra:D ten co mi sie podobal juz mi sie nie podoba!! haha :D juz wole tego mojego adoratora :D dzieki:*