Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DeSiiiiRe

podejrzana sprawa

Polecane posty

Gość DeSiiiiRe

poprzez moja kolezanke pewien koles do mnie zagadal,ze mu sie podobam itd. i,ze chcialby mnie poznac..zgodzilam sie,ale nie ukrywam,ze wygląd sie dla mnie liczy,wiec spojrzalam na jego zdjęcia i mysle sobie kurde fajnyy jest.Po pewnym czasie dodam stare ponoc zdjęcie wraz ze swoja drużyna(jest piłkarzem) no i na nim nie moglam sie dopatrzec,ktory to on ..ale jak w koncu go "niby znalazlam" wolalam sie upewnic,czy to aby na pewno on.. i tak tydzien w przekonaniu byłam,ze to własnie ten przystojniak do mnie zagadał ,a tu sie okazuje,ze to nie on! ze on byl w ogole w innym rzedzie i jest brzydki przynajmniej na tym zdjęciu.. koleś jest teraz dla mnie zwyklym chlopakiem,wiem,ze to jest okropne patrze sie "niby tylko na wygląd" ale przeciez musi mi sie podobac z zewnatrz..teraz nie wiem co myslec.. dobrze mi sie z nim wirtualnie rozmawia,ale niedlugo mamy sie spotkac boje sie,ze dalam mu jakies nadzieje,a on mi sie nie podoba... to znaczy ja juz sama nie wiem bo na jednych zdjeciach jest śliczny normalnie jak model,a na tym jednym wygląda jakby byl otyły : | nie wiem jakim cudem! ... co ja mam zrobic? wariuje.. w koncu jak pomyslalam sobie " haa w reszcie mi sie ułozy " on nagle sie okazuje kims kim nie jest.. a tamten koles z tego zbiorowego zdjęcia dalej mi sie podoba,ale ja go nawet nie znam .. MUSIAŁAM SIE WYŻALIĆ

Gość odezwij się gg 13433509
może jestes brzydka jak noc listopadowa?

Gość Salamendra
to jak to w koncu z nim jest? moze przerabia zdjęcia/?

Gość odezwij się gg 13433509
albo obciąga pytomy?

Gość DeSiiiiRe
jaa?:/ wez czytaj uwaznie:] a te metafory zachowaj dla siebie :O

Gość DeSiiiiRe
obciąga jakie słownictwo;/ kretyn/ka