Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xenaale nie ksiezniczka

CZY TO CIAZA??? POMOCYYYYYYY BOJE SIE...

Polecane posty

Schizuję już od paru dni.Nie wiem co mi jest.Ostatnie 5 cyklów miałam nieregularne.Dwa razy miałam miesiączkę co 20 dni,raz co 14!,raz co 25,a ostatnio co 31 dni ! Jeżeli miałabym liczyć cykl znów 31 dni,to powinnam dostać miesiączkę we środę.Zawsze przed okresem mam takie objawy : bóle jajników,szczególnie lewego w czasie seksu,bóle krzyża,zmiana nastrojów,bóle piersi i plamienia przez 3 dni do okresu(taki brunatne plamienia).Tym razem nie mam takich objawów-jak narazie.Jedynie ostatnio miałam bóle sutków i nabrzmiałe i obolałe piersi,dlatego myślałam,że dostanę na dniach okres.Ale bóle ustąpiły,tzn.jeszcze prawa pierś boli przy mocniejszym dotyku,ale innych objawów nie mam Ani plamień, ani nic.Ostatnio współżyłam z moim chłopakiem bez zabezpieczenia,stosunek przerywany.Przed wystryskiemchłopak się wycofał i doprowadził sam siebie ręką.Natomiast zawsze kochamy się w prezerwatywie,po czym zawsze sprawdzamy,czy nie pękła i zawsze jest ok . Czyli nie mogę być w ciąży ,prawda??

Jeśli chodzi o bóle lewego jajnika,to normalnie występują jak zawsze przed okresem.Nie mogę przez to współżyć z moim chłopakiem.