Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agitta17

Jak pomoc przyjaciolce?

Polecane posty

Gość Agitta17

Moja przyjaciolke dopadl straszny los, jej matka urodzila murzynka, a obaj rodzice sa biali. Wiadomo co z tego wynika, tylko ze teraz w szkole ja ostro dojezdzaja, nasmiewaja sie no poprostu nie daja jej spokoju, a ja jako przyjaciolka powinnam jakos pomoc, ale nie mam pomyslow co zrobic. Jak wy postapilibyscie na moim miejscu?

Gość Agitta17
jest ktos?

Gość shadiyah
chyba kazdemu moze sie zdarzyc taka sytuacja wiec ja bym nie zwracala na jej miejscu uwagi na takich durni...

Gość pierwsza najlepsza
mam nadzieję, że to prowokacja. W przeciwnym wypadku cała rodzina ma przerąbane :o

Gość Agitta17
To naprawde nie jest zart, a przyjaciolka przezywa teraz pieklo. Chcialabym jej pomoc, ale jak juz pisalam nie mam pomyslow. Narazie ja tylko pocieszam, ale to nie wystarcza :(

wyobrażacie jak musi się czuć jej ojciec ? że go żona zrobiła w bambuko z murzynem :O ciekawa jestem czy mu mówiła że to dziecko jest jego... Wszystko można zrozumieć ale takie coś...

Gość Agitta17
Jej ojciec narazie wie tyle, ze urodzilo "mu" sie dziecko bo pracuje w Niemczech. Ponoc wraca za 3 miesiace, wiec wtedy to juz nie bedzie pieklo, lecz masakra...

Naprawdę nie wiem co powiedzieć na to. Co niby masz jej powiedzieć? nic już się z tym nie zrobi. Stało się. Musisz być po prostu przy niej w tych najtrudniejszych momentach. Bo co to będzie jak ojciec przyjedzie ? A matka jej nie wyjaśniła nic ? nie mówiła dlaczego z kim jak ?